Ana sayfa Dizi İzle Yemin 85. bölüm özeti izle! Reyhan, Emir’e aşkını itiraf ediyor!

Yemin 85. bölüm özeti izle! Reyhan, Emir’e aşkını itiraf ediyor!

tarafından ker_def

Yemin dizisi 85. bölümde neler yaşandı? Emir ve Reyhan, Cemre’nin çıkardığı yangın sayesinde yakınlaşır. Sonunda yüzleşen ikili inadı bırakacak mı? Reyhan Emir’e aşkını itiraf mı ediyor?

REYHAN: “SENİ BİR SANİYE BİLE UNUTMADIM!” Kanal 7 ekranında 27 Eylül Cuma günü yayınlanan Yemin dizisinin 85. bölümünde yaşananların detayını videoda bulabilirsiniz.

Emir ve Reyhan, kıskançlıkla yanan Cemre’nin hedefi olduklarının farkında olmaz. Reyhan’dan gelen itiraf olayları değiştirecek mi?

Reyhan ve Emir ikilisi kendi aralarındaki sorunları çözmekle uğraşırlar. Bu sırada kıskançlık krizleri geçiren Cemre’nin hedefi olduklarının farkına varamazlar. Reyhan’ın itirafı ise, ikilinin arasındaki sorunları çözmeye yetecek mi?

Kemal ve Narin cephesinde olaylar karışır. Kemal, Talaz’ın hedefindeyken, Narin Kemal’i içine düştüğü tuzaktan kurtarmaya çalışır. Narin’i beladan uzak tutmaya çalışan Kemal, çözüm yolunu bulur. Ancak Narin nasıl tepki verecek?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…