Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisi sezon finalinde tam bir ters köşe vardı!

Yemin dizisi sezon finalinde tam bir ters köşe vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinin 2.sezon finali 8 Mayıs Cuma akşamı Kanal 7 ekranında yayınlandı. Reyhan ve Emir’in başının büyük derde girdiği bu bölümde izleyiciler adeta ters köşe oldu. Herkes Reyhan’dan gelecek olan kötü habere kilitlenmişti. Çünkü Özge Yağız haftalar geçtiğimiz hafta diziye veda etmişti.

Sözleşmesi bittiği için diziye veda eden Özge Yağız’ın ayrılışı Reyhan karakterininde sonu olacak düşüncesi hakimdi. Reyhan’ın hamile olması ve bebeğini doğurursa da öleceği doktorlar tarafından söylenmişti. Yemin dizisi izleyicileri Reyhan’ın 2.sezon finalinde bir şekilde öleceğini düşündü. Ancak böyle olmadı.

Tam tersi bir durum yaşandı. Reyhan’ın gözleri önünde silah ateşlendi ve kurşun Emir’e mi isabet etti, belli değil. Reyhan ölmediği gibi, başı belaya giren karakter ise Emir oldu… Özge Yağız gelecek sezon dizide olmayacak. Ancak anlaşılan Reyhan karakteri başka bir oyuncu ile devam ettirilecek.

Yemin dizisinin finalinde izleyicilere Reyhan – Emir aşkının zorlu ve mutlu anlarını kapsayan bir klip de verildi.Yemin hayranları 245. bölümüyle sezon finali yapan dizide neler olacağını öğrenmek için muhtemelen Eylül veya Ekim ayını beklemek durumunda kalacak.

245. bölümün final sahnesini videodan izleyebilirsiniz.