Ana sayfa Dizi İzle Yemin dizisinde Reyhan’ın bebek isyanı! Yemin 239.bölüm fragmanı izle!

Yemin dizisinde Reyhan’ın bebek isyanı! Yemin 239.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Yemin dizisinin 30 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 239.bölümünde neler yaşanacak? Dizi 240. bölüm ile birlikte 1 Mayıs Cuma akşamı sezon finali yapacak. 2. sezonuyla daha geniş kitlelere ulaşan dizide Reyhan’ın “Ben bir daha anne olamayacağım” isyanını izleyeceksiniz.

Özge Yağız, dizide son 2 bölüm daha izleyicisi ile buluşacak. Oyuncu, 2. sezon finaliyle birlikte yapımdan ayrılıyor. Özge Yağız’ın yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinde rol alacağı iddiası ortaya atıldı. Ancak Yemin dizisi yoluna devam edecek.

3. sezonuyla 2020-2021 sezonunda yine Kanal 7 ekranında yayınlanacak olan Yemin dizisinin heyecanlı ve meraklı bir izleyici kitlesi bulunuyor. Peki 239. bölümde neler izleyeceksiniz.

İşte Yemin dizisinin 30 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 239.bölümünden ilk fragman:

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister.

Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır. Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.