Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinden ayrılan Özge Yağız iddialı dizi ile imza aşamasında

Yemin dizisinden ayrılan Özge Yağız iddialı dizi ile imza aşamasında

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, geride bıraktığımız sezonun en çok konuşulan genç kadın oyuncularından birisi olmuştu. Kanal 7’de yayınlanan Yemin isimli günlük dizide Reyhan karakterine hayat veren oyuncu, dikkat çeken bir performansa imzasını attı.

Ancak Özge Yağız büyük çıkış yaptığı diziden ayrıldı. Ayrılık sebebi ise net olarak bilinmiyor ama Ocak ayında ayrılmak istediğini yapımcısına bildirmişti. Yemin dizisinin yurt dışına satılması ile Özge Yağız, yabancı hayranlar da kazanmaya devam ediyor. Oyuncunun popülerliği de her geçen gün daha da artıyor.

Yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinde rol alacağı iddiası ortaya atılmıştı. Ancak ünlü oyuncunun önündeki en ciddi teklifin Star TV’de yayınlanacak olan Sol Yanım isimli diziden geldiği belirtiliyor.

Melis Civelek’in senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda Cansel Elçin ve  Esra Bezen Bilgin’in isimleri netleşti. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Özge Yağız, Sol Yanım dizisinin kadın başrolü olarak imza aşamasına gelindi.

Sol Yanım dizisinin erkek başrolünün de henüz elli olmadığı belirtiliyor.