Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisine veda eden Özge Yağız aşkını emojilerle sergiliyor!

Yemin dizisine veda eden Özge Yağız aşkını emojilerle sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinde Reyhan karaketrine hayat veren ünlü oyuncu Özge Yağız, 2.sezon finalinin ardından diziden ayrıldı. Rol arkadaşı Gökberk Demirci ile aşk yaşadıkları iddiaları da uzun süredir konuşuluyor.

Özge Yağız da bu iddiaları doğrular şekilde Gökberk Demirci ile birlikte fotoğraflarını yayınlıyor. Oyuncu, 4 Temmuz tarihinde kalp emojisi ile yaptığı paylaşımın ardından, bu sefer de instagram hesabından yine kalp emojisi ile elini Gökberk Demirci’nin göbeğine koyduğu ve aşk yaşadıklarını da gösteren fotoğrafını yayınladı.

Yemin dizisine veda eden Özge Yağız aşkını emojilerle sergiliyor! 8

Özge Yağız’ın hayranları da çiftin aşk yaşadıklarına bu paylaşımlardan sonra emin olduklarını belirten yorumlarla sosyal medyada birçok mesaj bıraktı. Çiftin birbirine yakıştığını belirten hayranları, mutluluklar diledi…

Yemin dizisine veda eden Özge Yağız aşkını emojilerle sergiliyor! 9

Özge Yağız’ın yaşadığı aşk nedeniyle Yemin dizisinden ayrıldığı iddiaları da bu gelişmelerle daha da netleşti. Genç oyuncu, yurt dışında da yayılmaya başlayan dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesi edindi. Yeni sezonda Özge Yağız, farklı bir dizi ile ekranda yerini alacak.

Ünlü oyuncu, Sol Yanım isimli Star TV dizisinde başrolde bulunuyor. Melis Civelek’in senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Deniz Barut gibi isimler de yer alıyor.

BKM Film tarafından çalışmaları sürdürülen dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapacak.