Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Bir Beni Affet dizisi mi geliyor? Artık bin küsur bölüm sürer!

Yeni Bir Beni Affet dizisi mi geliyor? Artık bin küsur bölüm sürer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beni Affet dizisi tam tamına 1477. bölüm ekranda boy gösterdi. Toplam 8 sezon sürdü…

Şeyma Korkmaz, Tolga Akman, Aleyna Eroğlu, Can Arpacı, İlkay Kayku ve Okan Şenozan’ın başlıca rollerini paylaştığı dizi, 28 Aralık 2018 tarihinde izleyicilere veda etti.

Dizide tanışan Gaye Turgut ile Deniz Evin, aşklarını evlilik ile taçlandırmıştı. Büyük bir izleyici kitlesini peşinden sürükleyen dizi, birçok eleştiri almasına rağmen 8 sezon boyunca hem de günlük dizi olarak ekranlarda boy göstererek büyük başarı kazandı.

Yeni Bir Beni Affet dizisi mi geliyor? Artık bin küsur bölüm sürer! 8

Star TV, Eylül ayında yeni bir günlük diziyi ekrana sürmeye hazırlanıyor.

Dizinin adı Sevdim Seni Bir Kere… Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği dizinin genç ve pek de tanınmayan bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Dizi birçok açıdan Beni Affet’e benzetilmekte… Sevdim Seni Bir Kere dizisinin fragmanları yayınlandıktan sonra gelen tepkiler dikkat çekmekte.

Yeni Bir Beni Affet dizisi mi geliyor? Artık bin küsur bölüm sürer! 9

Bir dizi hayranı “Beni Affet’in yeni versiyonu” notunu yazdı.

Bir başkası ise “Beni Affet, Unutma Beni kırması.1000 küsur bölüm hayırlı olsun” diye yorum yapmakta.

Kimi izleyiciler günlük dizileri sevmediğini belirtiyor. Bazıları ise dizinin konusunu saçma bulduklarına değinmekte.

Şimdiden Star TV’nin yeni dizisi Beni Affet ile birlikte anılmaya başlandı bile.

İşte diziden ilk görüntüler:

Hafta içi her gün ekrana gelecek dizinin başrollerinde; Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı gibi isimler yer alıyor.

Dizinin Hikayesi:

İzmir’den Ankara’ya üniversite okumaya gelen Aslım, daha ilk günden Ozan ile takışır. Ozan, asi ve öfkeli bir gençtir. Tecrübesiz ama inatçı Aslım ile aşkları ise bir o kadar fırtınalı ve tutkulu olur.

Gençlerimiz sadece aşkları ile sınanmaz. Onların karşılaşması aileler arasında yıllar önce kapatılan defterleri de açar.

Hırs, kibir, fedakarlık, sosyo ekonomik farklar, yalanlar ve geçmişten gelen sırlar hem iki gencin hem de ailelerin hayatlarını alt üst edecek, küllenen, üstü kapanan gerçekler birer birer ortaya çıkacak ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.