Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir Sen Anlat Karadeniz efsanesi daha geliyor!

Yeni bir Sen Anlat Karadeniz efsanesi daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranında izleyicilerle 3 sezon buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisi büyük beğeni toplamıştı.Her ne kadar yapımcı Osman Sınav, özellikle sosyal medyadan uyarılarda bulunan SAK Fandomun eleştirilerine kulaklarına tıkası ve doğru zamanda doğru hamleleri yapamadığı için de dizi ciddi reyting kayıpları yaşasa da, tüm bu gelişen olaylar büyük bir deneyim oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisi ilk sezonuyla efsane olduktan sonra 2. sezonunda sorunlar su yüzüne çıkmış, 3. sezonu ise kısa sürmüştü. 2019-2020 sezonuna heyecanla başlayan dizi ekranda fazla uzun kalamadı ve 13 Kasım’da final yaparak sona erdi.

Osman Sınav ise daha SAK bitmeden yeni dizisi için hazırlıklara başlamış ve bunu duyurmuştu.Sınav, yeni bir Sen Anlat Karadeniz efsanesi başlatır mı, izleyici yine büyük destek verir mi merak konusu…

Yine atv’de ekrana gelecek olan Gel Dese Aşk dizisinin yönetmenliğini ve yapımcısını Osman Sınav üstleniyor.

Dizinin hikayesi Rahşan Çiğdem İnan ve Ayşe Bengi’ye emanet edildi. Oyuncu seçimlerine de devam ediliyor. 3 ailenin hikayesinin anlatılacağı yapım İstanbul’da çekilecek.