Ana sayfa Sosyal Medya Yeni bölüm öncesi Demet Özdemir’den iki güzel sürpriz foto!

Yeni bölüm öncesi Demet Özdemir’den iki güzel sürpriz foto!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları hayranlarının ilgiyle takip ettiği içerikler sunuyor. Pek çok ünlü isim, etkin bir şekilde kullandıkları hesapları vasıtasıyla hayranlarıyla birebir iletişim kuruyorlar. Bazı isimler var ki hayranlarını hemen her gün, hatta gün içinde pek çok kez paylaşımlarıyla konuşturuyor.

Bu isimlerden birisi Demet Özdemir. Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu, her fırsatta hayranlarıyla paylaşım yapıyor. Hiç habersiz bırakmayan Demet Özdemir, setten yaptığı paylaşımlarla da izleyicileri mutlu ediyor.

Kimi zaman tüyolar da veren Demet Özdemir, özel hayatından da sık sık paylaşım yapmakta. Dizide Zeynep karakteriyle başarılı bir performans sergileyen oyuncu, son olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Oyuncunun dizideki tarzı kadar, günlük hayattaki giyimi de hayranlarının markajında. Yine şık ve spor bir kıyafetle görünüyor oyuncu.

Yeni bölüm öncesi Demet Özdemir'den iki güzel sürpriz foto! 8

Zaman zaman dizideki parneri İbrahim Çelikkol ile de pozlar veren oyuncu, birlikte paylaşım bekleyen hayranlarını da kırmamış ve son yaptığı paylaşımlardan birinde partneriyle görünüyor aşağıda…

Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin mahkeme sahnesi sırasında iki oyuncudan hayranlarına set arasında bu poz geldi…

Yeni bölüm öncesi Demet Özdemir'den iki güzel sürpriz foto! 9