Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisine bir oyuncu daha katıldı

Seni Çok Bekledim dizisine bir oyuncu daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı ‘Seni Çok Bekledim’ dizisi, bu hafta 29 Ocak Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak. Uzun süredir hazırlıkları süren dizi, Erzincan-İstanbul-Katar’da yapılan çekimlerle görsel bir şölen de yaşatacak izleyiciye!

Yönetmenliğini Şahin Altuğ üstlendiği Skala Yapım ve DNZ Film imzalı ‘Seni Çok Bekledim’, yayınlanan tanıtımlarıyla şimdiden büyük merak uyandırdı. Dizide İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in ekran uyumu da merakla beklenirken, kadroya yeni isimlerin de dahil olduğu haberleri gelmekte.

Son olarak dizinin kadrosuna bir kişi daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği bilgide, Ziver Armağan Açıl’ın da Seni Çok Bekledim dizisinde rol alacağını duyurdu.

Tiyatro oyuncusu olan Açıl, daha önce pek çok oyun için sahneye çıktı. Daha çok sinema filmlerinden tanınan Ziver Armağan Açıl, Bilkent Üniversitesi İİSBF İktisat Bölümü’nün ardından Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu ve aynı okulda Yönetmenlik Yüksek Lisans öğrenimi yaptı.

Beni Affet isimli günlük dizide ‘Komiser Savaş’ rolünde de oynayan Ziver Armağan Açıl’ın rol aldığı sinema filmleri ise şöyle:
Boşa Giden Her Şey (2016), Gidilmemiş Yollar (2015), Karbeyaz (2011), Son İstasyon “Fikri” (2010), Gölgeler (2008); Göz Bağı, Kısa Metraj Sinema Filmi (2007)

Güçlü oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

‘Seni Çok Bekledim’, 29 Ocak Cuma saat 20.00’de Star’da hayranları ile buluşmak için gün sayıyor.