Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Kocaman Ailem, ilk sınavı geçti mi? 2. bölüm tanıtımı yayınlandı…

Yeni dizi Kocaman Ailem, ilk sınavı geçti mi? 2. bölüm tanıtımı yayınlandı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ATV’nin yeni dizisi Kocaman Ailem’in 2. bölümü 7 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir’in oynadıkları dizinin ilk bölümü izleyenler tarafından da beğenildi.

Sosyal medyada diziyle ilgili yorum yapanlar “Çok komik olmuş, kadro muhteşem, çok beğendik, inşallah tutar, çabuk bitmesin, yaz aylarında çok güleceğiz belli, sevdim bu diziyi” şeklinde yorumlar yaptılar.

Yeni dizi Kocaman Ailem, ilk sınavı geçti mi? 2. bölüm tanıtımı yayınlandı... 7

Sezon boyunca dram dizilerinden yorulan izleyiciye ilaç gibi gelen Kocaman Ailem dizisi, oyunculukları, keyifli hikayesi ile bu yaz çok konuşulacak ve eğlenceli vakit geçirtecek bir dizi gibi görünüyor.

Kocaman Ailem dizisi 1. bölümüyle Total’de 15. ve AB’de 10 sıradaydı. Dizi her ne kadar reyting tablosunda ilk bölümüyle alt sıralarda yer alsa da Avlu, Vatanım Sensin, Bizim Hikaye gibi, sezon başından beri yayınlanan diziler karşısında düşük reyting alması normal görünüyor.

Ancak önümüzdeki haftalarda bu dizilerin sezon finali veya final yapmasıyla Kocaman Ailem’in de şansı yüksek gibi duruyor.

Dizinin 2. bölüm tanıtımı da yayınlandı.

İşte o tanıtım:

1. bölümde neler oldu?

Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi, geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.