Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizide Ozan Dolunay ile Elçin Sangu partnerliği dert oldu!

Yeni dizide Ozan Dolunay ile Elçin Sangu partnerliği dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ozan Dolunay, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Cenk karakteri ile gönülleri kazandı. Çok başarılı bir performans sergileyen oyuncu, Star TV ekranında yeni sezonun iddialı dizisi İyi Günde Kötü Günde ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Star TV’de yaptığı duyuruda dizinin başrol isimlerini ilk kez açıkladı.

Dizide Yasemin Allen ve Elçin Sangu da başrolde bulunuyor. Yasemin Allen ile Ozan Dolunay partnerliğine pek bir itiraz yok ve başarılı da olabileceği düşünülüyor. Ancak Ozan Dolunay ile Elçin Sangu arasındaki yaş ve görüntü farkı izleyicileri biraz tedirgin etti.

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985 doğumlu ve 34 yaşında. Ozan Dolunay ise 1 Mayıs 1990 doğumlu ve 30 yaşında… İki oyuncu arasında hem yaş konusunda hem de partnerlik noktasında uyumsuz bir görüntü olduğu düşüncesinde olanlar sosyal medyada bu durumu sorguluyor.

Kimi izleyiciler bu iki oyuncunun birbirlerine uyumlu olmadığı görüşünü savunuyor. Kimileri ise ikisinin de birbirine çok yakışacağı düşüncesini aktarıyor. Ancak sosyal medyada Elçin Sangu – Ozan Dolunay partnerliği daha şimdiden tartışma yarattı.

Bir izleyici, “Elçin’in partneri kardeşi gibi duran Ozan olmuş, çok sırıtıyorlar” diye not bıraktı. Ancak bu ikilinin çok iyi duracağını düşünenler de var.

Yeni dizide Ozan Dolunay ile Elçin Sangu partnerliği dert oldu! 7

Yasemin Allen 10 Temmuz 1989 doğumlu ve Ozan Dolunay ile aynı yaşta. ikilinin uyumlarının iyi olacağını düşünenlerin sayısı fazlaydı. Ancak sosyal medyada bu üç ünlü ismin uyum ve enerji konusunda nasıl bir sonuç çıkacağına yönelik bir kafa karışıklığı olduğunu belirtebiliriz.