Ana sayfa Sosyal Medya Yeni doğum yapan oyuncu Hande Soral spor salonuna geri döndü!

Yeni doğum yapan oyuncu Hande Soral spor salonuna geri döndü!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz Mayıs ayının son günlerinde ilk çocuğunu kucağına alan oyuncu Hande Soral doğum yapar yapmaz spora başladı.

Oyuncu çift İsmail Demirci ile Hande Soral oğullarına Ali adını verdiler. Normal doğum yapan oyuncu uzun süren bir doğum sonrası oğluna sağlıkla kavuştu.

Spor salonunda eşi İsmail Demirci ile birlikte spor yaptığı anlardan bir fotoğrafını paylaşan çiçeği burnunda anne Hande Soral, eski fit haline kısa sürede döneceğinin sinyallerini verdi.

Yeni doğum yapan oyuncu Hande Soral spor salonuna geri döndü! 7

Hande Soral paylaşımına; ‘Biz buraya yeni gelmedik, geri geldik’ notunu düştü. Hamileliği boyunca instagram sayfasından kendisi gibi bebek bekleyen anneler için paylaşımlarda bulunan Hande Soral, hamileliği süresince  beslenmesine de dikkat etti ve 9 ay boyunca yürüyüş yaparak sporunu da ihmal etmedi.

Ünlü oyuncu zaman zaman sosyal medya paylaşımlarında diyetisyenini de etiketleyerek kaçamak yaptığını itiraf etse de, hem kendi hem de bebeğinin sağlığı için özenle beslendi.

Oğluna annesinin de desteğiyle kendinin bakacağını ve bakıcı tutmadıklarını söyleyen Hande Soral, spor salonuna geri döndü. Hamilelikte aldığı fazla kilolarından kısa sürede kurtulacağı anlaşılan Hande Soral, oğlu Ali 6 aylık olduğunda gelen projeleri değerlendireceğine de dikkat çekmişti.

Hayranları, şimdiden oyuncuyu yeniden ekranda görecekleri zamanı iple çekiyor. Hande Soral yaptığı açıklamada, oğlu Ali’ye hamileyken bir süre çalıştığını belirtmiş ve içine sinen bir proje olduğunda tekrar onunla sete gideceğinin de altını çizmişti.