Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin, Cesur ve Güzel ve Cennet’in Gözyaşları dizilerinden müjdeli haber!

Yeni Gelin, Cesur ve Güzel ve Cennet’in Gözyaşları dizilerinden müjdeli haber!

tarafından zk zk
Show TV’de sezon arası veren Yeni Gelin, Atv’de final yapan Cennet’in Gözyaşları ve bir süre önce ekrana gelen Cesur ve Güzel dizileri, Hindistan’da yayınlanacak.

Eccho Rights ve Times Internet dizilerin yayın hakkı için yeni bir anlaşma imzaladılar. Üç dizinin yeni kurulacak ve ismi henüz belli olmayan online platformda yıl bitmeden yayına girmesi planlanıyor. Anlaşmaya dahil olan dizilerse Süreç Filmin yapımcılığını üstlendiği birkaç hafta önce final yapan Cennet’in Gözyaşları (Cennet) ile Yeni Gelin (New Bride), Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Cesur ve Güzel (Brave and Beautiful).

Yeni Gelin, Cesur ve Güzel ve Cennet'in Gözyaşları dizilerinden müjdeli haber! 7

Cennet’in Gözyaşları dizisi şimdiye kadar Romanya, Litvanya, Kazakistan, Bulgaristan ve Gürcistan dahil olmak üzere birçok ülkeye satıldı. Üçüncü sezonuyla dönecek olan Yeni Gelin de Doğu Avrupa, Güneydoğu Asya ve MENA bölgesinde pek çok anlaşma yaptı. Cesur ve Güzel dizisi ise 70’den fazla ülkeye satıldı.

Eccho Rights’ın Asya Pasifik bölümünün başkanı Nixon Yau Lim, anlaşmaların ardından “Hindistan’da Türkçe içerik için büyük bir açlık var. Geçmişte ülkede birkaç Türk uyarlaması oldu ama yayıncılar dünya genelinde başarıya ulaşmış içerikleri de satın almaya açıklar,” yorumunda bulundu.