Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisi Şilan Makal’a ödül getirdi! Genç oyuncuya sürpriz ödül bakın kimden geldi?

Yeni Gelin dizisi Şilan Makal’a ödül getirdi! Genç oyuncuya sürpriz ödül bakın kimden geldi?

tarafından zk zk

Son olarak Show TV’de ekrana gelen Yeni Gelin dizisinde oynayan Şilan Makal, öğrencilerin oylarıyla ödüle layık görüldü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Özel Açı Okulları tarafından düzenlenen anketle ‘En Sevdiğim Oyuncu’ ödülünü Şilan Makal aldı.

Televizyongazetesi/Detay – Şişli Meslek Yüksek Okulu Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen törene katılan Makal, ödül aldıktan sonra Uçankuş mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Benim için çok anlamlı bir ödül oldu. Türk halkının egemenliğini ilan ettiği ve Atatürk’ün bugünü çocuklara armağan ettiği böyle bir günde burada olmaktan çok mutlu oldum” diye konuştu.

Aynı zamanda Tarih Öğretmeni olan Şilan Makal, bu nedenle öğrencilerin verdiği bu ödülün kendisi için çok daha anlamlı olduğunu, çok mutlu olduğunu belirtti.

Yeni Gelin dizisi Şilan Makal'a ödül getirdi! Genç oyuncuya sürpriz ödül bakın kimden geldi? 7

Şilan Makal’ın yeni bir projesi olup olmadığı merak konusuydu. Makal, bu soru üzerine şu sıralar gelen teklifleri değerlendirdiklerini ifade ederek “Bir çok yer ile görüştük. Şu an halen görüşüyoruz ama henüz bir şey yok. Menajerimle biraz ince eleyip sık dokuyoruz” açıklamasını yaptı.

Genç oyuncu, “Oyunculukta sınırlarınız var mı?” sorusuna “Hayır yok” yanıtını verdi.

“Saçınızı kestirir misiniz?” şeklindeki bir soruya ise “Sıfıra bile vurdururum” diyerek mesleği konusundaki cesaretini de ortaya koymuş oldu.