Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni Gelin dizisinin Hazar’ı Tolga Mendi, Tuvana Türkay’a gönderme yaptı!

Yeni Gelin dizisinin Hazar’ı Tolga Mendi, Tuvana Türkay’a gönderme yaptı!

tarafından ker_def

Yeni Gelin dizisi ile şöhreti yakalayan genç oyuncu Tolga Mendi, Radio Show Time’da Senem Aydın’ın konuğu oldu.

Yeni Gelin dizisinin hayatının tecrübesi olduğuna değinen Mendi, “O diziden önce iki ayrı projede yer almıştım. Diğer iki yapımdaki sahnelerimin toplamı ‘Yeni Gelin’deki birinci bölümü kadardı. Büyük bir okuldu aslında… Usta tiyatrocularla rol aldık” diyerek dizinin kendisi için büyük önemi bulunduğuna değindi.

Adana’dan İstanbul’a 2015 yılında okumak için gelen Tolga Mendi, inşaat mühendisliği okuduğu sırada radikal bir kararla oyunculuğa adım attığına değindi.

Henüz başlangıç noktasında olduğuna değinen Mendi, “Daha iyi yerlere gelmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” açıklamasını yaptı.

Yeni Gelin dizisinden sonra bir süre dinlendiğini anlatan Tolga Mendi,bu süreçte kick-boks öğrendiğini,beden dili ve ses kontrolü üzerine de eğitimler aldığını anlattı.

“Oyunculuğa aşık bir adamım. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Her yaptığım projede bir öncekinden daha farklı bir adam yaratmak hedefim. Yarışım kimseyle değil, kendimle” şeklinde konuşan Tolga Mendi, şu sıralarda hayatında da kimsenin olmadığını belirtti.

Bu sözlerle Tuvana Türkay ile aşk yaşadığı iddialarına gönderme yapan ve bunun doğru olmadığını da anlatan Tolga Mendi, net bir ifadeyle “Hayatımda kimse yok”dedi.

Şu aralar kariyerine odaklandığını belirten Tolga Mendi, hedefinin kendini geliştirerek daha iyi noktalara gelmek olduğunu belirtti.