Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin, reytingiyle kıskandırdı! Cumartesi akşamının zirvesine oturdu…

Yeni Gelin, reytingiyle kıskandırdı! Cumartesi akşamının zirvesine oturdu…

tarafından zk zk

Show TV’nin eğlenceli dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 23. bölümüyle yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Yeni Gelin, Total’de 6,34 izlenme oranı (rating), 15,29 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #sevdiğimleberaber etiketi ile Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı.

Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen 23. bölümünde Kalender Ağa, nihayet Asude ile baş başa vakit geçirme şansını yakaladı. Konakta can güvenliği olmayan Bella, Hazar’la birlikte geceyi otelde geçirmek istedi. Gittikleri yerde, Baran ve Şirin’i gören Bella, Hazar’ın ikiliyi görmemesi için elinden geleni yapsa da başarılı olamadı. Hazar, Baran’la kavga edince karşısında Şirin’i buldu. Nehirde kısa bir gezi sonrası uçağa binen Kalender Ağa ve Asude günlerini romantik bir akşam yemeği ile sonlandırmaya karar verdi.

Yemek sonunda Kalender Ağa, Asude’nin dost kalalım demesiyle yıkıldı. Asude’nin sözleriyle birlikte bu zamana kadar verebileceği en radikal kararı ailesine açıklayan Kalender, ağalığı oğullarından birine devredeceğini bildirdi. Karar vermekte zorlanan konak erkekleri, kısa çöpü çekerek ağalık sancağını Gökhan Bozok’a devretti. Korkut Dede ağalığın Kalender’in oğullarına değil, kardeşine geçmesi gerektiğini ve o kişinin de kimsenin bilmediği oğlu İskender Bozok olduğunu söyledi. Korkut Dede’nin açıkladığı gerçekle dengeleri alt üst ettiği final sahnesinde konak halkı büyük bir şok yaşadı.

YENİ GELİN’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in 24. bölüm tanıtımı yayınlandı. Möhteber, Ayşe ve Asiye’nin, Kalender Ağa’ya güzel görünmek uğruna başlarını büyük bir belaya soktuğu tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekti.

“Yeni Gelin” yeni bölümü ile 11 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!