Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz bitse de İrem Helvacıoğlu’nun gizli görüşmeleri bitmedi!

Sen Anlat Karadeniz bitse de İrem Helvacıoğlu’nun gizli görüşmeleri bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasım ayında Sen Anlat Karadeniz dizisi final yaparak veda etti. Ancak hala bir şekilde dizi kendisinden konuşturmaya devam ediyor. Dizinin yayınlandığı dönemde ekibin birbiri ile çok iyi anlaştığı setteki hallerinden belli oluyordu.

Uzun bir süre birlikte dizi çeken ekip aile gibi olmuştu. Peki oyuncular arasındaki iletişim de dizinin bitmesi ile koptu mu, yani artık birbirlerini özlemiyorlar mı? İşte bu sorunun yanıtını İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz gün yaptığı bir röportajda açıkladı.

Aslında Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncuları gizli gizli buluşuyorlarmış. Eskiden de böyle yaparlarmış ama dizi final yaptıktan sonra da bu buluşmalar devam etmiş.

İrem Helvacıoğlu hayran kitlesinden gelen en önemli isteğin Sen Anlat Karadeniz ekibini daima bir arada görmek olduğuna değildi. Oyuncu,”Bir arada görmek istiyorlar bizi, Ulaş ile arkadaşlarım ile. Tekrar bir araya gelmemizi istiyorlar.Aslında biz bir araya da geliyoruz. Ama ben bunu sosyal medyada duyurmayı seven bir tarafta değilim. Konuştuğumu ilan etmemin bir anlamı olduğunu da düşünmüyorum” diye konuştu.

Sen Anlat Karadeniz bitse de İrem Helvacıoğlu'nun gizli görüşmeleri bitmedi! 7

Anı yaşamayı sevdiğini ve bunu paylaşmayı pek de aklına getirmediğini vurgulayan Helvacıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sosyal medyaya bunu koyalım gibi şeyler gerçekten aklıma gelmiyor. O anı yaşamak istiyoruz, sonra da unutuluyor gidiyor. Buluşmuyoruz, görüşmüyoruz öyle bir durumumuz yok. Biz sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Hep birlikte konuşuyoruz, hangimiz müsait isek bir şekilde bir araya gelip sohbet ediyoruz. Çünkü 3 yılımız beraber geçti, biz bir aile olduk aslında. Başka şehirde beraber yaşadık, aile gibiyiz, hala öyleyiz. Hiçbir şey bizim için değişmedi.Güzel de bir zaman geçirdik, bunun karşılığında arada tabii ki hala birbirimize karşı özlemler duyuyoruz ve bir araya gelmeye çalışıyoruz.

Bu açıklama ile Sen Anlat Karadeniz ekibinin müsait oldukları zaman gizli buluşmalar yaptıkları doğrulanmış oldu.