Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu gümbür gümbür geliyor! 2. sezon hem sürprizlerle hem problemlerle dolu!

Hekimoğlu gümbür gümbür geliyor! 2. sezon hem sürprizlerle hem problemlerle dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -House MD dizisinden uyarlanan ama Türkiye’ye uygun bir formata çevrilen Hekimoğlu dizisi, farklı yapısı ile hemen beğeni toplamıştı.Usta oyuncu kadrosu ile birlikte geride bıraktığımız sezonun en özel işlerinden birisi Hekimoğlu dizisi oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisinde 2. sezon çekimleri de geçtiğimiz hafta başladı ve ekip yoğun bir tempoda çalışıyor. Dizinin yeni sezonu öncesi yaşanan yeni gelişmeler de dikkatleri çekiyor.

Kanal D, diziye çok güveniyor ve bir iki sezon daha devam edebileceği mesajını ekibe verdi. İşte bu mesaj büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Diziye kanalın adeta açık çek vermesi gibi bir durum ve her dizi için bu tür gelişmeler kolay kolay yaşanmaz.

Hekimoğlu, 2. sezonunda bir başka önemli gelişme ise diziye yeni katılan Belçim Bilgin… Ünlü oyuncu, uzun süredir çekimlere katılmayı bekliyordu ama araya pandemi nedeniyle yaşanan tatsızlıklar girdi.

Hekimoğlu dizsinin 2. sezonundan ilk görüntüler de yayınlandı. Ateş Hekimoğlu karakterinin psikolojik sorunlarının temeline inilecek olan yeni sezonda, Belçim Bilgin de eski eş olarak yer alıyor…

Hekimoğlu gümbür gümbür geliyor! 2. sezon hem sürprizlerle hem problemlerle dolu! 7

Ateş’i hastanede bekleyen büyük sürpriz ne? Ateş ve Zeynep arasında olanlar, nasıl bir sonuca yol açacak? İpek, bu ikili arasındaki durumu Orhan’a sorarak ne öğrenmek isteyecek?

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay başarılı performanslarını sürdürüyor.

İkinci sezonda en çok merak edilen durumlardan birisi de Zeynep ile Ateş ilişkisi… Zeynep’in kalbi bir kez daha kırılacak. Yeni bölümler ne zaman başlayacak henüz net değil ama Eylül ayında başlaması normal kabul edilecektir.

İşte Hekimoğlu, 2. sezon fragmanı: