Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne sevgi! Hazar Ergüçlü’den Çağatay Ulusoy’a sevgi patlamalı kutlama!

Bu ne sevgi! Hazar Ergüçlü’den Çağatay Ulusoy’a sevgi patlamalı kutlama!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü, tam 4 sezon boyunca Netflix’te yayınlanan ve kanalın ilk Türk orjinal dizisi olma özelliğini taşıyan Hakan Muhafız’da birlikte rol aldılar. Pek çok oyuncu diziye girip çıktı ancak ikili son sezonun son bölümüne kadar omuz omuza çalıştılar.

Fantastik bir dizi olan Hakan Muhafız’Da, aynı zamanda aksiyon sahneleri de yer alıyordu. Hazar Ergüçlü de pek çok kez dövüş sahnelerinde göründü. Oyuncu, aldığı özel eğitimler sayesinde dizide Hakan Muhafız’ı korumaya yemin etmiş bir kişiyi oynuyordu.

Aslında içten içe Hakan’a aşık olan Zeynep karakteriyle Hazar Ergüçlü, dizinin en dikkat çeken isimlerindendi. Şimdilerde ise Alevlerin Ardında isimli bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor oyuncu.

Bu arada son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla da dikkatleri çekmeyi başardı. 4 sezon birlikte çalıştığı Çağatay Ulusoy ile Hakan Muhafız’ın setinde çekilmiş eğlenceli bir karelerini instagram sayfasından paylaşan oyuncu, Ulusoy’un doğumgününü kutladı.

İngilizce olarak “İçim eriyor” yazan Hazar Ergüçlü’nün Netflix’te farklı ülkelerde The Protector olarak geçen diziyi etiketlemesi de o günleri özlediğine yorumlanıyor.

İkilinin çekimler boyunca iyi dost oldukları da Hazar Ergüçlü’nün samimi anlatımından ve fotoğraftaki hallerinden de anlaşılıyor. Ergüçlü, Ulusoy’un doğumgününü coşkulu bir şekilde kutluyor aşağıdaki paylaşımla…

Happy happy birthday my dear @cagatayulusoy ! Love you to the moon & back!!!!!!????⚡️My heart melts for @theprotectornetflix ????????????????????????????

Bu ne sevgi! Hazar Ergüçlü'den Çağatay Ulusoy'a sevgi patlamalı kutlama! 7