Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinin Fatma’sı Begüm Akkaya, Show TV’nin iddialı dizisine katıldı!

Yeni Hayat dizisinin Fatma’sı Begüm Akkaya, Show TV’nin iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasındaki reyting rekabeti pandemi şartlarında izleyicileri ekranda tutmak adına bu bir hayli sert yaşanıyor. Kanalların ellerindeki en güçlü silahı iyi bir dizi. Show TV’nin de elinde pazartesi akşamları 4 sezondur fırtınalar estiren Çukur gibi bir güçlü yapım var.

Çukur’un her sezon yenilenen hikayesi reyting olarak ve izleyici sadakati olarak kanala geri dönmüştü.Dizinin hikayesi de hiç durağanlık yaşamıyor. Yeni isimler de yapıma katılmaya devam ediyor. En son Kulkan Erdenet karakteri ile Genco Özak, yapıma katıldı ve 107. bölümde de izleyicinin karşısına çıktı.

Çukur dizisine katılan bir başka isim daha var. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre en son Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat dizisinde Fatma Karagöz karakterini canlandıran Begüm Akkaya, artık Show TV ekranında olacak.

Seher karakterini canlandıracak olan oyuncunun yeni rolü merakla bekleniyor. 2006 yılından bu yana dizilerde yer almakta olan Begüm Akkaya, birçok yapımda farklı rollerde yer aldı.

Yeni Hayat dizisinin Fatma'sı Begüm Akkaya, Show TV'nin iddialı dizisine katıldı! 7

Kapalıçarşı’da Dilek, Muhteşem Yüzyıl’da Hasibe, 20 dakika’da Zeliha, Bugünün Saraylısı’nda Feride,Adı Zehra’da Hayal, Kurşun’da Tomris ve son olarak da Yeni Hayat’da Fatma olarak yer alan oyuncu, önemli projelerle kariyerinde iyi işlere imza attı.