Ana sayfa Kadın Haberleri Yeşim Salkım’ın hayatıyla ilgili bilinen o kadar çok yanlışlar var ki, kendisi bile şaşırıyor!

Yeşim Salkım’ın hayatıyla ilgili bilinen o kadar çok yanlışlar var ki, kendisi bile şaşırıyor!

tarafından ker_def
‘Flört yerine evlenmeyi seçtim’

Beş defa evlenen Yeşim Salkım, ilişkilerini hep ciddiye aldığını söyledi. Şarkıcı, “Erkeklerle flört etmek yerine evlenmeyi seçtim. Hayatımda bir gecelik ilişkim hiç olmadı” dedi.

12 Nisan 1968 Ankara doğumlu olan, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Müziği bölümü mezunu olan Yeşim Salkım, şarkıcılığın yanında oyunculuk da yapan bir isim.

1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisine konuk olan, Eşkıya filminde Emel olarak yer alan, Fosforlu Cevriye, Deli Mavi, Huzur Sokağı, Kocamın Ailesi, Evlat Kokusu dizilerinde yer alan Yeşim Salkım, çok sayıda sinema filminde de bulundu.

Yeşim Salkım, marka danışmanı Selim Akar’ın YouTube kanalına konuk oldu. “Yeşim Salkım kimdir?” sorusuna oyuncu, “Ben daha bulamadım. Zor bir kadınım. Onun dışında anneyim. Biraz canımı sıkarlarsa, can sıkarım. Canım sıkılmazsa, kimsenin etlisine, sütlüsüne karışan biri değilim. Ortaya karışık meyve sepetiyim. Her şeyden biraz var” cevabını verdi.

Babasının katı olduğunu söyleyen Salkım, “Bizi çok severdi. Orta okuldaydım, babam gizli gizli gelip bizi kontrol edermiş. Bir gün teneffüse çıktığımda bir erkek arkadaşımla sohbet ederken beni görmüş. O zaman ki sohbetten ne olacak, ‘Merhaba, merhaba’. Eve döndüğümde beni karşısına aldı, ‘Erkek ile kadınlar farklıdır. İlk olanı güzel yaşa’ dedi. Bu bana babamın nasihatiydi. Belki de bu nasihat üzerine erkeklerle flört etmek yerine evlenmeyi seçtim. Hayatımda bir gecelik ilişkim hiç olmadı. Hep ilişkilerimi ciddiye aldım ve evlilikle sonuçlandı” diye konuştu.
Kitabı çıkıyor

Yeşim Salkım'ın hayatıyla ilgili bilinen o kadar çok yanlışlar var ki, kendisi bile şaşırıyor! 7

Ekim ayında kitabının çıkacağını belirten şarkıcı, “İsmi ‘Sansürsüz’. Aynı zamanda oyunlaştırılıyor. Tek başıma oynayacağım. Dünden bugüne Yeşim Salkım’ın tüm hayatı bu kitapta ve sonrasında sahnede olacak. Hakkımda o kadar çok yanlış bilinen şeyler var ki, hayatım boyunca külkedisi olmadım. Her zaman ailemin göz bebeği, dünya tatlısı evlatları oldum” dedi.