Ana sayfa Dizi Haberleri Yetti artık Babil! Dizide sakız gibi aynı meseleyi uzatıp durmayın!

Yetti artık Babil! Dizide sakız gibi aynı meseleyi uzatıp durmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Babil dizisinde Deniz’in ameliyatı konusu 7.bölümün de ana gündem maddesi. Ancak bu konu artık sıkmaya başladı. Üst üste problemler çıkması, hep ortada olup da Deniz’e gelince para bulunamaması, Süleyman’ın sürekli Deniz’in ameliyatı ile İrfan’ı tehdit etmesi, Eda’nın insanın içini sıkan çıkışları… Babil dizisinde izleyiciler haftalardır aynı konunun gündemde kalmasında yoruldu.

Dizi takipçileri 7.bölümde de yine ana gündem maddesi olan Deniz’in ameliyat meselesinin artık çözülmesini ve bu konunun sakız gibi uzatılmamasını istiyor.Sosyal medya yorumlarında da bunu görebilirsiniz. “Yetti artık Babil, sakız gibi haftalardır aynı meseleyi uzatıp duruyorsunuz. Çocuk ameliyat olsun bu iş daha fazla uzamasın” şeklinde izleyicilerin ortak bir görüşü var, bunu da belirtelim.

Peki 7. yeni bölümde neler olacak? En yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer. İlay, parayı bulup borçlarını ödemeleri için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışır.

Yetti artık Babil! Dizide sakız gibi aynı meseleyi uzatıp durmayın! 7

Hakan’ın Ayşe’ye olan duyguları konusunda ciddi olduğunu fark eden Kudret, Ayşe’yi daha yakından tanımanın yollarını arar. İrfan, Egemen’i yaptığı büyük hainlik karşısında affedebilecek mi?

Deniz, bütün bu aksilikler içinde sağlığına kavuşabilecek mi? Babil’de hayat bütün heyecanıyla devam ediyor. Babil 7.bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrolleri paylaşıyor.