Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Kirazcı, Seviyor Sevmiyor’daki Tuna Ertürk’ü unutamıyor!

Yiğit Kirazcı, Seviyor Sevmiyor’daki Tuna Ertürk’ü unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 9 Temmuz Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk dizisinde Yiğit Kirazcı, dizinin başrol oyuncuları arasında bulunuyor. Mart ayında 3 bölüm yayınlanan Hizmetçiler dizisinin devam etmemesi sonrasında yeni anlaşma yapma fırsatı bulan Yiğit Kirazcı, yazlık bir dizi ile dönüyor.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler ve Nilay Denizci ile birlikte dizinin başrolde yer alan ünlü oyuncu, Demir Yılmaz karakterini canlandırıyor. Youtube’da katıldığı Senaryo Sohbetleri programında açıklamalar yapan Yiğit Kirazcı, ekranda yayınlanan en başarılı bulduğu dizinin Mucize Doktor olduğunu anlattı.

Oyuncu, bugüne kadar canlandırdığı karakterler içinde en çok Seviyor Sevmiyor isimli dizideki Tuna karakterini sevdiğini söyledi. Kirazcı, kendisine en yakın hissettiği karakterin de Tuna olduğunu ifade etti.

Yiğit Kirazcı, Seviyor Sevmiyor'daki Tuna Ertürk'ü unutamıyor! 9

Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna karakterinin bu kadar çok hatırlanacağını ilk başladığında hiç düşünmediğini anlatan Yiğit Kirazcı, “Nasıl olacak hakkında hiçbir fikrim yoktu. Çok heyecanlıydım, çok korkuyordum. Bir tek ne yapmam gerekiyor, düzgün diksiyonum olmalı diyerek teknik şeylere takmıştım. Yaptıkça işin içinde rahatladım” diye konuştu.

Tuna Ertürk’ün kendisi için ne anlam ifade ettiği sorusu da geldi. Yiğit Kirazcı, “Karşılıksız seven bir insan. Çok zengin bir yazardı Tuna. Çok eğleniyorduk. Bir işe yaradı. Birine ilham oluyorsa çok hoşuna gidiyor insanın” dedi.

Yiğit Kirazcı, Seviyor Sevmiyor'daki Tuna Ertürk'ü unutamıyor! 10

Dizi izleyicileri Tuna Ertürk karakterinin doğallığını, enerjisini, umudunu çok sevmişti. Kendisinden ziyade başkalarını düşünen birisiydi o. Hem güzel bakıyordu hem de yüreği sevgiyle doluydu.

Seviyor Sevmiyor isimli dizi 2016-2017 sezonunda yayınladı. Toplam 28 bölüm süren yapımda Yiğit Kirazcı Tuna Ertürk olarak büyük beğeni toplamıştı. Dizide Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ve Gonca Sarıyıldız gibi önemli isimler kadroda yer almıştı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.

Yiğit Kirazcı’nın yaz sezonunda izleyicilerle buluşacak olan Çatı Katı Aşk dizisinde canlandırdığı Demir Yılmaz kimdir?

Baba tarafından Kayserili tüccar genleriyle, anne tarafından baskın Karadeniz delişmen genlerinin karşımı nev-i şahsına münhasır delikanlımız. Yerinde duramayacak denli hareketli, pratik zekalı, içten, yer yer de komiktir Demir. Birden parlama huyu ve hırçınlığını da unutmamak lazım.

Yiğit Kirazcı, Seviyor Sevmiyor'daki Tuna Ertürk'ü unutamıyor! 11

Sakin olduğu anlara bile aldanmamak, içinde kopan fırtınayı bir anda dışarı taşıracağından çekinmek gerekir. Demir, karşılıksız sever; ailesini, mahalleyi, dededen kalma mantıcı dükkanını, öz kardeşinden ayırmadığı Ayşen’i.