Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in Hayal Köseoğlu’na yaptığını bak sen!

Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in Hayal Köseoğlu’na yaptığını bak sen!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında koronavirüs pandemisi nedeniyle 28 bölümde 1. sezon finalini yapmak durumunda kalan Mucize Doktor dizisinde, Açelya karakterini Hayal Köseoğlu canlandırıyor. Ünlü oyuncu, dizide yaşadığı çok özel bir anı youtube Senaryo Sohbetleri programında anlattı.

Bir izleyicinin 4. bölümün final sahnesinde Açelya’nın Ali Vefa’ya “Buraya ait değilsin. Biz senin arkadaşın değiliz” sözlerini söylerken ne hissettiğini sorması üzerine, o sahnenin arka planında yaşananlar ortaya çıktı.

Bu sahnenin çekildiği sırada çok komik bir durum yaşandığını anlatan Hayal Köseoğlu, şöyle konuştu: “Bunu anlatırken, oyuncu olarak biraz utanıyorum. Taner de orada yani bilerek mi yaptı bilemiyorum. Karşılıklı oynuyorduk. Onun yakını bitti. Taner’e, ‘Benim yakınımda bir tık daha masum çocuk gibi olur musun, sana eziyet edebileyim’ diye söyledim. O da öyle bir şey yaptı ki… O kadar masum, o kadar bebiş oynadı ki. Ben oynadıktan sonra gözlerim doldu. ‘Taner ne yapıyorsun’ dedim. Ağladım. Hakikaten o kadar masum bir şeyi kirlettiğimi hissettim.”

Bu sahnede kendisine dışarıdan baktığı ve “Ben ne yapıyorum” diye düşündüğünü belirten Hayal Köseoğlu, kötü karakterleri canlandırmayı, yeni şeyler öğrenmeyi çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Mucize Doktor dizisinin 4. bölümünün finalinde Nazlı, hastanedeki arkadaşları toplayıp bir mekana götürdü. Ali Vefa, kendisinin gelişinin kutlandığını düşünüyordu. Ancak Açelya, Nazlı’nın herkese adeta yalvardığını söylediğini anlattı. Ali Vefa, o anlarda büyük üzüntü yaşamıştı. Görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.