Ana sayfa Dizi İzle Yılmaz yakalandı – Bir Zamanlar Çukurova 3. Bölüm

Yılmaz yakalandı – Bir Zamanlar Çukurova 3. Bölüm

tarafından ker_def

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dizinin 3. bölümü 27 Eylül Perşembe akşamı ekrana geldi ve yine büyük beğeni topladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. bölümünden önemli sahneler youtube’daki resmi kanalında yayınlandı. Videodan o sahnelerden birisini izleyebilirsiniz…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. bölümünde neler yaşandı? Detaylar aşağıda…

Züleyha aşkı için kendini feda ediyor!

Soluk soluğa geçen aşklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Züleyha ve Yılmaz, bu defa herkesi ağlatacak! Adana’nın uçsuz bucaksız Çukurova’sına kaçıp, Yaman Çiftliği’ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar’ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor! Jandarmanın Yılmaz’ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz’ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten. Züleyha ve Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur’u ve Saniye’yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi! Züleyha’nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha’ya da hükmedebilecek mi? Karnındaki bebeğiyle Yılmaz’ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.

Diziden Detaylar:

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Yaman çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı..

Yaman Çiftliği’ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar’ın (Vahide Perçin) ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor!

Jandarmanın Yılmaz’ın (Uğur Güneş) peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Züleyha ve Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur’u (Bülent Polat) ve Saniye’yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı günbegün büyürken öğreneceği gerçeklerle yıkılması da an meselesi!

Züleyha’nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir (Murat Ünalmış), ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha’ya da hükmedebilecek mi?

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Faruk Teber
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nezihe Dikilitaş
Senaryo: Yıldız Tunç
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Aytekin Ataş
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Görüntü Yönetmeni: Muharrem Taylan Sancaktar