Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun’un İsmail Abi’si Serkan Keskin, dizi ile geliyor!

Leyla ile Mecnun’un İsmail Abi’si Serkan Keskin, dizi ile geliyor!

tarafından ker_def

3.sezonuyla Puhu TV platformunda yayınlanmakta olan Jet Sosyete dizisinin 7. yeni bölümü 22 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünün sürprizi ise Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail Abi’si Serkan Keskin olacak… İşte dizinin yeni bölümünden ilk detaylar:

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yayınlanacak kahkaha dolu bir bölümle devam ediyor. Dizinin yedinci bölümünün konuk oyuncusu ünlü aktör Serkan Keskin olacak. Keskin dizide Doktor Serdar rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin yedinci bölümünde Cengiz şirketin sonbahar satışlarının kötü gitmesinden ötürü patlamaya hazır bir bomba gibidir. Cengiz’i sakinleştirmek için Tony, Gizem, Zahide ve Ozan seferber olur. Alara bir kök hücre kampanyasına bağışçı bulmak suretiyle destek verirken, Şennur’un kanının bir hastayla uyuşması ortalığı karıştırır.

puhutv.com kullanıcıları; ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanmak mümkün.

Her cuma yeni bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak ‘Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com’dan ücretsiz olarak izlenebiliyor.

JET SOSYETE – KÜNYE

Yapım: BKM
Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Gülse Birsel
Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin