Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık Şükran Ovalı; gören tanıyamadı, dönüp bir kez daha baktı!

Yok artık Şükran Ovalı; gören tanıyamadı, dönüp bir kez daha baktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Futbolcu Caner Erkin ile evli olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile tüm hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Oyuncu, yeni projesi için yeni bir imaja büründü.

Uzun süredir dizilerde yer almayan, tiyatroyu tercih eden Şükran Ovalı, yeni dönemde de yine tiyatroda karar kıldı. Oyuncu, İbrahim Çiçek’in hazırlıklarını sürdürdüğü yeni bir oyunda yer alacağını da instagram hesabından duyurdu.

Yok artık Şükran Ovalı; gören tanıyamadı, dönüp bir kez daha baktı! 9

“Yeni oyun yakında” notu ile pozlarını paylaşan ve İbrahim Çiçek’i de etiketleyen Şükran Ovalı’nın abartılı makyaj ile yeni bir görünüme kavuşması ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Ovalı’nın eşi Caner Erkin, “Aşkım” diyerek kalp emojisi ile paylaşıma yanıt bıraktı. Hazal Kaya, Ece Şükan ve Begüm Akkaya da yeni imajı beğendiklerini gösteren emojilerle destek oldu.

Yok artık Şükran Ovalı; gören tanıyamadı, dönüp bir kez daha baktı! 10

Şükran Ovalı’nın hayranları ise “Yok artık, tanıyamadım” diye yorum bıraktı. 2017 yılında Caner Erkin ile evlenen ve 2018 yılında da kızı Mihran Ela’yı dünyaya getiren oyuncu, son dönemde fit haliyle dikkat çekiyordu.

Abartılı makyajı ile adeta başka birisine dönüşen oyuncu sosyal medyada çok konuşulanlar arasında kısa sürede girmeyi başardı.

Yok artık Şükran Ovalı; gören tanıyamadı, dönüp bir kez daha baktı! 11