Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisi Bahar Şahin’in şovuna dönüştü!

Zalim İstanbul dizisi Bahar Şahin’in şovuna dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Zalim İstanbul dizisi 37. bölümüyle 8 Haziran Pazartesi günü yoluna devam edecek. 40. bölümün final olması bekleniyor. Dizinin çekimlerine geçtiğimiz gün başlanmıştı.

Berker Güven’in Nedim performansı ile göz doldurduğu Zalim İstanbul, özellikle 2020 yılı itibariyle bir Bahar Şahin şovuna dönüştü. Ceren karakterini canlandıran oyuncu, koronavirüs pandemisinin araya girdiği 2 aylık dönem öncesinde bir hayli öne çıkmıştı.

Ceren’in her hali izleyicileri etkilemiş, Bahar Şahin etkili performansı ile takdir toplamıştı. Koronavirüs pandemisi araya girdi ama değişen bir şey olmadı. Zalim İstanbul 37. bölüm fragmanında yine ipleri eline alan kişinin Bahar Şahin olduğu görülüyor.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yeni bölüm fragmanını yayınladı. Hayranları ise ekrana dönüşünün yine muhteşem olacağını belirten yorumlar yaptı.

Bir hayranı, “Yine muhteşem bir Bahar Şahin oyunculuğu izleyeceğiz” diye not bıraktı.

“Ceren Karaçay bomba gibi dönüyor” diyenler de oldu. Bahar Şahin’i ekranda görmeyi özleyen hayranları yüzlerce mesaj yazarak oyuncuya moral aşıladı.

Zalim İstanbul dizi projesi en çok da Bahar Şahin’in işine yaradı. Berker Güven de dizideki şanslı diğer oyuncu olarak göz çarpıyor.