Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin yeni yaş gününde mutluluk saçtı!

Gaye Turgut Evin yeni yaş gününde mutluluk saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterini Gaye Turgut Evin canlandırıyor. Beni Affet dizisiyle başlayan müthiş yükselişinde ünlü oyuncu, yıllar geçtikçe popülerliğini daha da artırdı.Beni Affet’te başrolde yer aldığı Deniz Evin ile evlenen oyuncu, mutlu yuvasında yeni bir doğum günü kutladı.

1 Haziran 1987 doğumlu olan Gaye Turgut Evin’in 33. yaş günü sürprizlerle dolu geçti. Eşi Deniz Evin’in diğer yarısı, oyun arkadaşı, yol ortağı ruhu olarak tanımlayan oyuncu, mütevazi doğum günü kutlamasından video yayınladı.

Eşi ile birlikte mutluluğunu sergileyen Gayet Turgut Evin, tüm bu yaşadıklarına şükretti. Annesi Gamze Turgut ve babası Hasan Turgut’un da kendilerine yardımcı olduğunu belirten oyuncu, takipçilerine de iyi dilekleri için teşekkür etti.

Gaye Turgut Evin mesajında şöyle diyor: Doğuştan 1-0 önde başlama sebebim, canım ailem, hayran olduğum kadın ve kahramanım babam iyi ki siz ne denir ki 3 kişilik dev kadro her şey için çok teşekkür ederim. Bu kız sizlerle musmutlu. İyi ki doğdum, iyi ki varsınız.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

❣Ve bu kız 33 olur…Öncelikle şükürüm,diğer yarım ,oyun arkadaşım,yol ortağım,ruhum olan adam eşim @denizevin_ ‘e ve doğuştan 1-0 önde başlama sebebim,canım ailem,hayran olduğum kadın ve kahramanım babam iyi ki siz ne denir ki 3 kişilik dev kadro herşey için çok teşekkür ederim????????????@gamzeturgut7 @hasann_trgt ❣Ve Karantina da doğum günümü şölene çeviren herkese mükemmel bir pasta hazırlayan @plumpatisserie ve tüm süslemelerimi hazırlayan @partisepeti çok teşekkür ederim…Paylaşımların devamı gelecek o kadar çok teşekkürüm var ki,bir sürü hediye mesaj,sevilmek çok güzel,bu kız sizlerle musmutlu..iyi ki doğdum iyi ki varsınız ????❤

Gaye Turgut Evin (@gayeturgutevin)’in paylaştığı bir gönderi ()