Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisi fena patladı, izleyici dalga konusu yaptı!

Zalim İstanbul dizisi fena patladı, izleyici dalga konusu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde sorunlar katlanarak artıyor! Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde izleyiciler senaryonun çok dağılmış olmasını sosyal medyada eleştirmeye devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimler var. İlk başladığında reytinglerde tökezlemiş olsa da dizinin sonradan açılan ve bugünlere kadar da devam eden bir performansı var.Ancak izleyiciler son haftalarda senaryonun fazla dağıldığı yönünde eleştirilerde bulunuyor.

Eleştiriler öyle bir boyuta geldi ki artık dalga konusu bile oldu. Bir izleyici, “Senarist bu gidişle heyecan olsun diye Cenk ve Nedim’i evlendirir” diyerek dalgasını geçti. Zalim İstanbul hayranlarının senaryo eleştirileri artık alaya alma şekline doğru geldi.

Mesela bir başka izleyici de şöyle diyor: “Biz Agah ile Seher’i beklerken, Seher ile hizmetçiyi evlendirirler.” Birçok dizi hayranı bu tür esprili yorumlara destek veriyor ve senaristleri de heyecan olsun diye olmadık olaylara yer vermeleri nedeniyle eleştiriyor.

Diziyi her şeyin Arap saçı haline gelmesi nedeniyle bıraktıklarını, izlemek istemediklerini, reyting için bu kadar saçmalamaya dayanamayacaklarını söyleyenler de var.

Zalim İstanbul’un etkileyici oyuncu kadrosu: Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera Kutlubey (Cemre Yılmaz), İdris Nebi Taşkan (Civan Yılmaz), Ayşen Sezerel (Neriman), Gamze Demirbilek (Nurten)