Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver, Babil dizisindeki dayak sahnesinin perde arkasını anlattı!

Aslı Enver, Babil dizisindeki dayak sahnesinin perde arkasını anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver’in önce Ayşe isimli sekreter karakteri ile yer aldığı Babil dizisinde, Nihal isimli polis olduğu geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Süleyman’ın kirli işlerini takip etmek için emniyet tarafından şebekenin içine sızdırılan Nihal, Ayşe takma adıyla ortaya çıktı. İlk başlarda Ayşe’nin çok az sahnesinin olması ve dizide önemli bir yerinin olmaması hayranları tarafından eleştiri konusu olmuştu.

Ancak işin renginin farklı olduğu ve gerçekte Ayşe’nin Nihal isimli polis olduğu ortaya çıkınca, izleyiciler de bu durumdan çok memnun kaldı.Aslı Enver’in bephantol reklam filmindeki aksiyon dolu sahnelerinin de dizi ile uyumlu olması oyuncuya ayrı bir hava kattı.

Ranini’ye konuşan ünlü oyuncu Aslı Enver, özellikle Ayşe’nin Süleyman’ın oğlu Hakan’ı parkta patakladığı dövüş teknikleri için bir hayli ilgi görmüştü. Perde arkasını aralayan oyuncu, setteki aksiyon sahneleri için teknikleri Kıvanç hocadan aldıklarını söyledi.

Aslı Enver, Babil dizisindeki dayak sahnesinin perde arkasını anlattı! 7

Enver, röportajında bu dövüş teknikleri konusunda eğitime devam ettiğini de şu sözlerle ifade etti:

“Setteki aksiyon sahnelerimiz için özel dövüş teknikleri öğreten Kıvanç hocamız var, sahne öncesi onunla çalıştık. Bir de kendim çok sevdiğim için bir spor salonuna yazıldım ve oradaki hocamla beraber de çalıştım. Boks eğitimi alıyorum hem çok eğleniyorum hem de beni çok rahatlatıyor ve motive ediyor.”