Ana sayfa Dizi Arşivi Ezel | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Ezel | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Özel Analiz – Kenan İmirzalıoğlu’nun karizması, Cansu Dere’nin doğallığı, Ramiz Dayı’nın muhteşem ses tonuyla duygu seli yaratan şiirleri. Aşk ve intikam dolu özgün konusuyla gönüllerde taht kuran Ezel dizisi ekranlara damgasını vururken bir ilke de imza attı. Kıvanç Tatlıtuğ konuk oyuncu olarak girdiği dizide ilk kez Kenan İmirzalıoğlu ile karşılıklı oynadı. İki ünlü oyuncunun kapışmasını Barcelona-Real Madrid derbisine benzeten bile oldu.

14. bölümde Show TV’den Atv’ye transferi olay yarattı. 14 hafta boyunca Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve izlenme rekorları kıran efsane dizi şok bir kararla Atv’ye geçti. Usta oyuncularının yanı sıra, heyecan dolu konusu ve geçmişe dönüş yapan sahneleriyle de dizi büyük ilgi çekti. Ezel’in yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosu ise Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdı.

Ezel | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Show TV- ATV

Yapımcı: Ay Yapım-Kerem Çatay

Türü: Dram-Aksiyon

Yayın Tarihi: 28 Eylül 2009 – 18 Ocak 2010 Show TV,

Final Tarihi: 25 Ocak 2010 – 20 Haziran 2011 Atv

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 71

Süresi: 90 dakika

Müzik: Toygar Işıklı

Başrol: Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere

Oyuncular: Yiğit Özşener, Barış Falay, Burçin Terzioğlu, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Bade İşçil, Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya, Ufuk Bayraktar, Serhat Kılıç

TÜM HABERLER

Ezel dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Ezel haberleri için lütfen tıklayınız:

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/ayyapim

Facebook: https://www.facebook.com/ayyapim/

Instagram: https://www.instagram.com/ayyapim/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC82UK_P4DuDZ42Q0SHcey1w

Resmi internet sayfası: https://www.ayyapim.com/ezel

Ezel | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ

Adı Ömer’di. Bir tamirhanede çalışıyordu. Eyşan diye bir kızı sevdi. Onunla evlenecek, kenar mahallesinde mutlu mesut yaşayacaktı. O umutla askere gitti. Döndüğünde her şey değişmişti…

Döndükten kısa bir süre sonra sevgilisi Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abim dediği Ali, bir otelin kumarhanesini soydular, bir güvenlik görevlisini öldürdüler, suçu da Ömer’in üstüne attılar. Eyşan her şeyi hasta kardeşi Bahar için yapmıştı. Ama Ömer hiçbir zaman bunu bilmedi. Cengiz aslında Eyşan’a aşık olduğu için, Ali’yse sadece para için yapmıştı.

Ömer hapse düştü. İçeride eski bir kabadayı olan Ramiz’le tanıştı. Ramiz onun ustası, dostu, yoldaşı oldu. Bildiği her şeyi ona öğretti. Ömer, zihnini dağlayan o yakıcı soruyla, ‘neden bana bunu yaptılar’ la boğuştuğu 8 yılın sonra, hapishanede çıkan bir isyandan faydalanarak hapisten kaçtı. Ramiz’in yardımıyla estetik operasyon geçirdi. Yüzünü ve sesini değiştirdi. Artık ismi Ezel’di. Ramiz’in öğrettiklerini kullandı, usta bir kumarbaz olarak Ramiz’in verdiği sermayeyi ona katladı ve yeni kimliğiyle eski dostlarının karşısına çıktı. İntikam almak için.

Kalbi sızlaya sızlaya, teker teker her şeylerini aldı ellerinden. Eyşan’ı kendine aşık etti, evlendiği Cengiz’den ayırdı. Eyşan’ın kardeşi Bahar’ı kendine aşık etti. Cengiz’i hapse attırdı, Ali’nin elinden gücünü ve kumarhanesini aldı, hepsini beş parasız bıraktı. Onlara yaptığı her kötülükte, kalbi biraz daha sızladı. Çünkü Ezel, n’aparsa yapsın, bu insanları sevmekten hiçbir zaman vazgeçemedi.

Bu sırada Ramiz hapisten çıktı ve ona katıldı. Anlaşıldı ki, Ramiz’in ona yardım etmesinin başka bir sebebi daha vardı. Ramiz’in ezeli düşmanı Kenan Birkan. Kenan, Ramiz’in ailesini yok etmek, her şeyini elinden almak, yıllar önce Ramiz’in ona yaptığı esrarengiz hatanın bedelini ödetmek istiyordu. Ezel tam intikamını bitirecekken, Kenan Birkan devreye girdi. Eyşan’ın kardeşi Bahar’ı öldürdü. Ezel’in adamlarından Kamil’i öldürdü. Ezel bu sırada Eyşan’ın oğlu Can’ın aslında kendisinden olduğunu öğrendi. Onu korumak için kimliğini açıklayamadığı babası kalp krizi geçirdi. Sonunda her şey darmadağın oldu. Ezel, düşmanlarından intikamını alırken, bambaşka, istemediği bir adama dönüşmüştü.

Ezel geçen sene her şeyi olan ama kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adamdı. Şimdiyse hiçbir şeyi olmayan ama kaybedecek çok şeyi olan bir adam. Çünkü şimdi yeni bir oyun kurucu var masada. Kenan Birkan. Her şeyin sahibi. Hikayesi duyan herkesin kalbini burksa da, Kenan Birkan kalbimizi kıran değil, kalbimizi söken düşmanlardan.

Geçen sene tüm zaaflarına rağmen Ezel ve Ramiz o kadar güçlüydü ki, onlarla başa çıkmak imkansızdı. Bu yeni oyunda en başından anlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, Kenan Birkan’ı yenmek imkansız. Ezel bu sefer intikam için değil, kazanamayacağını bile bile, şerefi için, sevdikleri için savaşacak. Kenan Birkan sahip olduğu tüm gücü alacak elinden. Ezel sıfırdan başlayacak. Şimdi bir kez daha kendini, ona ihanet eden çocukluk arkadaşlarıyla birlikte bulacak. Tekrar onlara güvenecek mi, her şeyi unutup tekrar bir takım olabilecekler mi? Zor. Ama Ezel’in bu savaşta onlara ihtiyacı olacak.

Ezel | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

Ramiz’le Kenan’ın kavgası, aynı zamanda eskiyle yeninin kavgası. Bugüne sahip bir adamla, dünden kalma bir adamın kavgası. Ve Ezel, bu sefer kendinden başka bir şey için savaşırken, o eski usülün bugündeki son neferi olacak.

Ramiz ve Kenan’ın en baştan yükseliş hikayesi, yetmişli yılların kendine has kuralları içinde ve bu yenilmez ikilinin korkunç sonlarına doğru adım adım anlatılacak bir taraftan. Ezel’in kavgasını seyrederken Ramiz ve Kenan’ın ağzından tekrar o yıllara döneceğiz. Çünkü şimdi olan her şey, aslında dünde de oldu.

Ezel ve Eyşan arasındaki bitmeyen karanlık aşk, daha önce Ezel’in Eyşan’ı affedememesiyle imkansızlaştı. Şimdi Eyşan’ın Ezel’i affetmemesi, onları uçurumun iki tarafına sürükleyecek. Ama aşk uçurumları umursamaz. İki karşı tarafın insanı bu sefer vazgeçilmez şekilde çekilecekler birbirlerine. Artık ikisi de biliyor. Birlikte olmanın tek yolu, o uçurumdan aynı anda atlamak.

MEKANLAR

Ezel Dizinin ilk bölümleri Kıbrıs’ta Kaya Artemis Otel’inde çekildi. Fenomen haline gelen dizinin İstanbul’daki çekimlerinin bir kısmı Taksim, Balat, Tahtakale’de yapıldı. Tarihi Pierre Loti de sık sık kullanıldı.

Ezel | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KARAKTERLER

Kenan İmirzalıoğlu-Ezel Bayraktar

Cansu Dere-Eyşan Tezcan

Yiğit Özşener-Cengiz Atay

Barış Falay-Ali Kırgız

Burçin Terzioğlu-Azad Karaeski

Tuncel Kurtiz-Ramiz Dayı

Haluk Bilginer-Kenan Uğurlu

Bade İşçil-Şebnem Sertuna

İpek Bilgin-Meliha Uçar

Beyazıt Gülerca-Mümtaz Uçar

İsmail Filiz-Ömer Uçar

Utku Barış Serma-Can Atay

Hakan Kurtaş-Can Uçar

Berrak Tüzünataç-Bade Uysal

Ufuk Bayraktar-Ramiz Dayı’nın gençliği

Cahit Gök-Kenan Uğurlu

Rıza Kocaoğlu-Temmuz

Sarp Akkaya-Tevfik Zaim

Levent Can-Kaya

Zeynep Köse-Selma Hünel

Serhat Kılıç-Selim Uğurlu

Nurhan Özenen-Selma Hünel

Taner Turan -Yusuf Eğir

Salih Kalyon -Serdar Tezcan

Hüseyin Soysalan- Hayratlı

Kemal Uçar-Mert Uçar

Burak Dakak- Mert’in çocukluğu.

Kıvanç Tatlıtuğ-Sekiz

Sedef Avcı-Bahar Tezcan

Güray Kip-Kamil Çalıca

Yağız Atakan Savaş-Eren Karaçam

Bengü Benian-Nükhet Özbağ

UNUTULMAZ SAHNELER!

Ezel’in hafızalara kazınan unutulmaz sahnelerinden; Ezel ve Eyşan’ın romantik anları…

Kenan İmirzalıoğlu Boğaziçi Köprüsü’nde ‘Karadır Kaşların’ türküsünü seslendirdi. Oyuncu, ilk kez şarkı performansıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

Ramiz Dayı’nın muhteşem anlatımıyla: ‘Herkes öldürür Sevdiğini’

Kenan ve Kıvanç’ın gazetelere manşet olan olay kapışması…

Kıvanç Tatlıtuğ , Ezel dizisinde Sekiz karakteriyle 4 bölüm konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

İşte Ezel ile Sekiz’in karşı karşıya geldi o sahne…

Ezel ve Eyşan, dizinin final bölümünde dramatik bir sonla hayatını kaybederken izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

JENERİK MÜZİĞİ

Ezel’in jenerik müziği dizi müziklerinin aranan ismi Toygar Işıklı’ya ait. ‘Ezel’ dizisinin müziğini hazırlarken neleri ön plana çıkardığını şu sözlerle anlatmıştı: “Ezel’de senfonik yani orkestral bir durum var. ‘Ezel’ile ’Ömer’in acısını vermek için gitar kullanıyorum. Dizinin genel tansiyonu için de grup yaylı enstrümanları tercih ediyorum. ’Eyşan’ın aşk duygusunu verebilmek için de piyanodan yararlanıyorum. İnsanlar televizyona bakmadan, müziği dinlediğinde o karakteri gözünde canlandırsın istiyorum… Ben bunu hedefliyorum ve elimden geldiğince de başarmaya çalışıyorum.’’

TÜM BÖLÜMLER

Ezel dizisi için bir youtube kanalı açıldı… Bu kanalda birçok farklı sahneden kısa bölümleri bulabilirsiniz. Ayrıca dizinin tüm bölümleri de HD kalitesinde izlemek isteyenler için paylaşıldı.

Ezel dizisi yıllar sonra bile hem karakterleri ile hem müziği ile hem de mesajları ile konuşulmaya devam ediyor. Dizinin önemli anlarından videoları linke tıklayarak izleyebilirsiniz.