Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 6 Haziran Cumartesi 107. bölümde Koşi’nin bir planı var!

Aşk Bir Rüya 6 Haziran Cumartesi 107. bölümde Koşi’nin bir planı var!

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya isimli dizinin yeni bölümü 6 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu bölümünde Koşi’nen planı ile ilgili detaylar dikkat çekecek. 107.bölümde yaşanacakların detayını haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki Koşi’nin bir iş çevirdiğini anlar ve onu izlemeye başlar. Koşi ise bir anda tavır değiştirir ve herkese iyi davranır. Koşi’nin gerçek amacı ne?

Thapki Koşi’nin eşiyle olan konuşmalarını duyar. Onların Bihan’ı arama amaçlarının başka olduğunu duyan Thapki gerçek niyetlerini öğrenmek için iki ailenin de aynı evde yaşaması gerektiğini düşünür. Vasu buna karşı çıksa da kabul etmek zorunda kalır.

Bu durumu fırsat bilen Koşi her anı Pandey ailesine zehir etmek için elinden geleni yapar. Vasu Koşi’nin yanına gider ve ailesine zarar vermemesi için yalvarır. Thapki onların yanına gelir ve gerçek kayınvalidesine karşı Vasu’un yanında olacağını söyler. Thapki’ye karşı tavır değiştiren Koşi artık onları üzmeyeceğini söyler. Koşi bu söylediklerinde samimi mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan