Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey, Hercai’nin Azra’sı olarak çok sevildi!

Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey, Hercai’nin Azra’sı olarak çok sevildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul isimli Kanal D dizisinde öne çıkan isimlerden birisi de Sera Kutlubey idi… Genç oyuncu daha önce; Kehribar, Babam ve Ailesi, İsimsizler isimli yapımların ardından Zalim İstanbul’da Cemre karakteri ile göz doldurmuştu.

Haziran ayında final yapan dizinin ardından bir süre dinlenen Sera Kutlubey, sonrasında ise sürpriz yaparak Hercai ekibe Azra karakteri ile katıldı. 56.bölümden itibaren yapımda görünmeye başlayan Kutlubey, hem performansı hem de güzelliği ile diziye renk kattı.

Dizi TV programına konuşan oyuncu, kış ayında Mardin’in Midyat ilçesindeki çekimlere katıldı ve ilk sete gittiğinde soğuk nedeniyle sıkıntı yaşadığını anlattı. Oyuncu, “Gerçekten ilk geldiğimde bi soğuk geldi ve benim ilk set günüm buranın en soğuk günüymüş. Bana Mardin Midyat güzel bir hoş geldin yaptı” açıklamasında bulundu.

Artık Midyat’ın kış günlerine alıştığını anlatan Sera Kutlubey, Azra karakterini de anlattı. Bir doktora hayat veren oyuncu, kadın doğum uzmanı olarak yapımda bulunuyor. Kitap okumayı çok seven Azra için Kutlubey, “Gerçekçi ama o romantikliğini belki kitaplarda tamamlıyor. Çok da bir şey söyleyemiyorum” ifadesini kullandı.

Oyuncunun hayranları da Hercai dizisine katılmasından büyük mutluluk duyduğu ve sosyal medyada da hakkında çok olumlu yorumlar yapıyor.