Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey’in dünyada görmek istediği kadın modeli!

Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey’in dünyada görmek istediği kadın modeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisi, 2. sezonuna 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Dizinin yeni sezonunda kilit karakterlerden birisini Sera Kutlubey canlandıracak.

Cemre Yılmaz olarak ekranda yer alan Sera Kutlubey, karakterine çok ısınmış… 2. sezonda izleyiciler Cemre karakterinin olayların seyrini değiştirmesini bekliyor.

Kutlubey de karakterine olan hayranlığını belirtmekte. Hürriyet’e konuşan oyuncu Cemre’yi güçlü birisi olarak tanımlıyor.

Dünyada görmek istediği kadın modeli olarak da Cemre Yılmaz’a gönderme yapan Sere Kutlubey, “Kendini ezdirmeyen, hakkını savunan, bunu yaparken de başkasının hakkını yedirmeyen biri” ifadeleriyle de canlandırdığı karakterin özelliklerini sıralamakta.

Sera Kutlubey, kendisinin de inandığı şeyin sonuna kadar giden bir karakter yapısına sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Zalim İstanbul'un Cemre'si Sera Kutlubey'in dünyada görmek istediği kadın modeli! 7

CEMRE YILMAZ

Ailenin vicdanlı büyük kızı; okumuş ve hemşire olmuş. Ama kendi istediği için değil, annesinin hayalini gerçekleştirebilmek için. Cemre’nin kalbi kendini bildi bileli şarkı söylemek için çarpmıştır.

Hem babasız geçen çocukluğun, hem de annesinin tutuculuğunun eseri olarak, erkeklere karşı mesafeli bir duruşu vardır. İç dünyasındaki buzlara rağmen inadına da su gibi güzel bir kızdır Cemre.

Güzelliği okulda da köyde de ilgi çeker ama ulaşılmaz katı tavrı erkekleri doğal olarak geri püskürtür. İstanbul’a gidişleri Cemre içinde her şeyi değiştirir. Artık Karaçayların özel hemşiresidir. Ve kalbinin ritmini Karaçay köşkü değiştirecektir.