Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Ceren Yılmaz’ı Bahar Şahin sokakta tokat yedi!

Zalim İstanbul’un Ceren Yılmaz’ı Bahar Şahin sokakta tokat yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında Ulan İstanbul dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Bahar Şahin, O Hayat Benim dizisindeki Müge karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kayıtdışı dizisinden sonra Servet isimli yapımda Ferah karakterine hayat veren Bahar Şahin, şimdilerde ise Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmaz karakterine hayat vermekte.

Ceren karakterine kadar iyi rolleri canlandıran oyuncu, ilk kez kötü kadın rolüyle dikkat çekmişti.

Bahar Şahin, kötü kadın karakteri yüzünden sokakta gördüğü şiddeti ilk kez açıkladı. Hep iyi karakterleri canlandırdığı için sokakta bir sorun yaşamayan oyuncu, ilk kez kötü bir karaktere hayat verince sokakta bunun etkisini yaşamış.

Tepkiler aldığını ve tanımadığı insanlardan hakaretler duyduğunu hatta tokat bile yediğini anlatan Bahar Şahin herkesi şoke etti.

Zalim İstanbul'un Ceren Yılmaz'ı Bahar Şahin sokakta tokat yedi! 7

Yaşadığı bu şiddeti instagram hesabından paylaştığı hikaye ile dile getiren Bahar Şahin, şu sözlerle haykırmıştı: “Beni görünce neden zalim, zalim kız diye bağırıyorsunuz? Ben sizi görünce halk diye bağırıyor muyum? N’aber total diyor muyum? A/B hiç demiyorum!”

Bahar Şahin yaşadıklarına ilk kez değindi. Şahin, paylaşım yaptığı gün çok kötü şeyler yaşamış ve sonunda da bu sözlerli isyanını dile getirmiş.

Bir mağazada alış veriş yaptığı sırada yanına gelen bir kadının rolün etkisinde kaldığı için kendisine kötü davrandığından bahseden Bahar Şahin, “Kolumdan tuttu ve “Seni para avcısı” dedi. Kasiyer de hırsızlık yaptım sandı. Çok üzüldüm” açıklamasını yaptı.

Bu tür şeylerin uzun süredir devam etmesinden rahatsız olduğunu ifade eden Bahar Şahin, bu durumu psikolojik baskı olarak görüyor ve artık bun kaldıramaz durumda…