Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, kameramanlığa özendi!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, kameramanlığa özendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul’da canlandırdığı Ceren karakteri ile büyük beğeni topladı. Oyuncu, diziden en önemli kazanımı elde eden isimlerin başında geliyor. Ceren karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan Bahar Şahin için Zalim İstanbul macerası olumlu sürüyor.

Dizinin çekimlerine 2 aydan uzun bir aranın ardından yeniden başlandı. Bahar Şahin de setten yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Zalim İstanbul’un 36 bölümü yayınlanmıştı. Dizinin 37. yeni bölümü 8 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.15’te ekranda olacak. Dizinin son bölümlerinin belirleyici isminin de Bahar Şahin olacağı fragmandan ortaya çıktı.

Bahar Şahin ise sette eğlenceli anlar yaşıyor. Oyuncu, kameramanlığa özendi. Eline aldığı son teknoloji ürünü kamera ile çekim yapan Bahar Şahin, “Hocam net mi?” notuyla da aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Zalim İstanbul 37. bölümde ise izleyicileri sürpriz bekliyor. Agah karakteri 37. bölümde ölecek. Bunun sebebi de Fikret Kuşkan’ın yeniden başlayan çekimlere sağlık sorunları nedeniyle katılmaması. Ceren, Karaçay ailesine karşı intikam yemini ediyor!

Bebeğine türlü zorluklar sonunda kavuşan Ceren için olaylar durulmamaktadır. Mutluluğa kavuştuğunu düşünen Ceren için işler onun umduğu gibi gitmez. Çünkü Agah’ın bebek için planları vardır ve Ceren ile daha fazla yüz yüze gelmek istememektedir.

Ceren’i evden apar topar atan Agah bu durumun sonuçlarına katlanacaktır. Cenk ise Ceren’i korumak namına herhangi bir hamlede bulunmaz. Öfkesini bastıramayan Ceren’in bebeği de elinden gittikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Agah ve Cenk için intikam yemini eder. Ceren neler yapacak?