Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Zeynep Turan’dan Burçlara Göre 2019’da Evlilik Tarihleri!

Astrolog Zeynep Turan’dan Burçlara Göre 2019’da Evlilik Tarihleri!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, youtube’daki kanalında takipçilerine burçlarla, astrolojiyle, gezegenlerle ilgili bilgiler sunmaya devam ediyor. Burçların hayatımıza etkilerini en iyi yorumlayan isimlerden olan Zeynep Turan, youtube kanalındaki videosunda 2019 yılı için burçlara göre evlilik tarihlerini verdi.

Youtube kanalından takipçileri ile videosunu paylaşan Zeynep Turan, 2019 yılının önemli tarihlerini verdi.

Zeynep Turan, şu detaylara da özellikle dikkat çekti:

Evlilik kararınızı Güneş ve Ay pozisyonlarını göz önünde bulundurarak alın. Eğer gökyüzünün bir ömür boyu desteğini alacaksak Güneş’i ve Ay’ı kendi imzanıza, nikahınıza şahit kılın yani onların birbirleriyle uyumlu olduğu günü göz önünde bulundurun.

Ay: Ay, tüm dinlerde dini günlerde Yeniay fazı ile bilinir. Yeniay’dan hemen sonra büyüyen faza nikahınızı getirin. Bu evliliğiniz için büyük bir anlam taşıyor olacak. Çiftlerin ruhsal olarak birbirlerinden hiç kopmayacakları anlamına gelir. Dikkat edin sizde fark edeceksiniz.

Güneş: Yaşamınızdaki bu büyük adımı, Güneş’in güçlü olduğu bir tarihe getirin. Güneş geçişi olmasın mesela ya da tutulma…

Venüs: Venüs gerilemesi de olmasın ama Venüs’ün güçsüz olduğu bir burçta da evlenmeyin. Örneğin; Venüs Akrep veya Koç burcundayken atacağınız imzanın sert bir evliliğiniz olacağını ifade eder.Venüs Boğa veya Terazi’de hareket ettiği günlere getirirseniz hayat yolunda hangi zorluk olursa olsun nikahınızın güçlü sevgi bağları da olur.

Merkür: Tabi ki Merkür gerilerken evlenmeyin çünkü Merkür gerilemesi, iletişimin en problemli olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendini ifade etmek zorlaşır.

–2019 ‘da bu aylarda evlenmeyin!
6 Ocak Oğlak burcunda Parçalı Güneş Tutulması
21 Ocak Aslan burcunda Ay Tutulması
2 Temmuz Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması
16 Temmuz Oğlak burcunda Ay Tutulması
26 Aralık Oğlak burcunda Güneş Tutulması

–Evliliğinizi Merkür Retro’suna getirmeyin!
5 Mart -28 Mart 2019 Retro Balık burcunda
7 Temmuz-1 Ağustos Retro Aslan burcunda başlıyor, Yengeç burcunda bitiyor.
31 Ekim-20 Kasım Retro Terazi başlıyor, başakta devam ediyor.

–Venüs zora sokmasın dikkat edin!
20 Nisan – 15 Mayıs 2019 Venüs Koç burcunda…
08 Ekim- 1 Kasım 2019 Venüs Akrep burcunda