Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, Rüyanda Görürsün filmi çekimleri başlamadan bir talihsizlik yaşadı!

Burcu Özberk, Rüyanda Görürsün filmi çekimleri başlamadan bir talihsizlik yaşadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay –Ekranlara en son romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ile gelmişti Burcu Özberk. Son yılların gözde oyuncularından birisi olan Özberk, yapımcılardan da ardı ardına teklifler almakta. Özellikle Aşk Mantık İntikam dizisi ve Afili Aşk ile romantik komedideki başarısını da ortaya koyan oyuncu, giderek daha çok dikkatleri çekiyor.

Burcu Özberk, rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile beğeni toplayan bir isim. Genç oyuncular arasında proje seçimleriyle de temkinli ama emin adımlarla oyunculukta ilerlediği mesajını da veriyor. Özberk, İlhan Şen ile ekranda iyi bir partnerlikle birlikte Aşk Mantık İntikam dizisindeki oyunculuğu ile de kariyerinde önemli bir aşama daha kaydetmişti.

Burcu Özberk’in çok özel bir projede yer alacağı geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ekrana henüz ne zaman döneceği net değil oyuncunun ancak dijital platform Amazon Prime için çekilecek olan ilk Türk yapımı projede yer alacak olması hayranları için büyük sevinç kaynağı olmuştu.

Burcu Özberk, Rüyanda Görürsün filmi çekimleri başlamadan bir talihsizlik yaşadı! 8

Üstelik Burcu Özberk’in, bir süredir Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisindeki performansı ile beğeni toplayan Murat Boz ile partner olacağı da öğrenilince merak iyice artmıştı.

Burcu Özberk, önümüzdeki günlerde yeni projesi için kamera karşısına geçecek. Rüyanda Görürsün isimli film için hayranları hayli heyecanlı. Fakat oyuncunun çekimleri henüz başlamadan Coronavirüse yakalandığı ortaya çıktı! Uzun süredir pandemi döneminde setlerde yer almasına karşılık hiç virüsü kapmayan Burcu Özberk’in, tatil döneminde hastalanması ise büyük bir talihsizlik oldu!

Covid’e yakalandığı sosyal medya hesabından duyuran Burcu Özberk, Twitter’dan “Hiç Corona’ya yakalanmadım diye şaşırıyordum :) Testim pozitif çıktı… Ben biraz ağır atlatıyorum. Vakalar gerçekten artmış. Kendinize dikkat edin” mesajını yayınlayarak durumunu haber verdi.

Burcu Özberk, Rüyanda Görürsün filmi çekimleri başlamadan bir talihsizlik yaşadı! 9

Oyuncunun hayranları bu paylaşım üzerine pek çok yorum ve geçmiş olsun dileklerini gönderdiler. Özberk’in yaptığı paylaşıma kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Bu arada bir süre dinlendikten ve iyileştikten sonra Eylül ayında Rüyanda Görürsün filminin çekimlerine başlayacağı konuşuluyor oyuncunun. Şimdilik ağır atlatan Burcu Özberk’in karantina süresinin bitmesi ile birlikte hazırlıklara geçmesi bekleniyor. Filmin konusu ile ilgili bir bilgi yok. Ancak Murat Boz ile partnerliği ayrı bir merak konusu oldu filmle ilgili olarak…