Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, ekranda mide bulandıran o görüntüler için gelinleri uyardı!

Zuhal Topal, ekranda mide bulandıran o görüntüler için gelinleri uyardı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının eşiyle birlikte hem yapımcısı hem de sunucusu olan Zuhal Topal, ekrana yansıyan bazı görüntülerin verdiği rahatsızlığı hatırlattı.

Mutfakta hijyenin çok önemli olduğuna vurgu yapan Zuhal Topal, ekibinin tüm uyarılarına karşın bazı gelinlerin yemek hazırlarken mutfakta hijyene dikkat etmeyen tavırlarını eleştirdi.

Genel olarak gelinlerin dikkatli olduğunu ama bir kaç bölümde yaşanan bu durumu daha sonra izlediğinde içinin parçalandığını söyleyen Zuhal Topal, mutfakta dağınıklık, dökme, kırma gibi sorunlar yaşanabileceğini ama hijyenden uzak görüntülerin de hiç hoş olmadığını belirtti.

Zuhal Topal, ekranda mide bulandıran o görüntüler için gelinleri uyardı! 7

Özellikle bazı yarışmacı gelinleri yemek hazırlarken lavabonun içine çöpleri doldurduğuna dikkat çeken ve bu görüntünün ekranda çok kötü göründüğünü vurgulayan Topal, “Ah ah neler gördük biz neler.!” diyerek şöyle devam etti:

“O kadar uyarıyoruz kamera önünde kamera arkasında. Gülüyoruz ediyoruz ama bazen gerçekten iç parçalayan görüntüler çıkıyor ortaya. Televizyona çıkıyorsunuz. Mutfak bir kadının aynasıdır. Dediğim gibi dağılır, düşer, kırılır amenna. Olacak o yarışmada. Çok düzenli olmayabilir ama şu lavabodaki çöplere gerekirse eldiven takın alın, çok olmadı gerçi. 2-3 vakayla karşılaştık ama ben onlar adına üzüldüm ve gerçekten seyrederken de içim parçalandı.

Hiç hoş değil. Görüntü olarak da hoş değil, sağlık olarak da hoş değil. İnanın arkadaşlarımız bakın bugün de yaşayacaksınız, gerçekten sizin için uyarıyorlar, söylüyorlar, hatırlatıyorlar, dikkat edin, şunu yapın, bunu yapın diye ama maalesef bazen yarışma telaşı mı diyeyim, boşluklarına mı geliyor ya da belki de kusura bakmasınlar ama normalde de çok herhalde öyle değiller ki öyle oluyor! Bunu da söylemeden edemeyeceğim. Acı gerçekler. Normalde de hijyene dikkat etmemiz lazım. “