Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal imaj değiştirdi, Zuhal Topal’la Sofrada merakı arttı!

Zuhal Topal imaj değiştirdi, Zuhal Topal’la Sofrada merakı arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, 31 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da kaldığı yerden programına devam edecek. İlk iki sezon boyunca başarıdan başarıya koşan Zuhal Topal, bunu aslında aksi kayınvalideleri ve bazı sinirli gelinlere borçlu… Yemeklerin, lezzetlerin konuşulmasından ziyade tartışmaların ve gerginlikleri hüküm sürdüğü ilk 2 sezonun ardından yeni sezon nasıl geçecek merak ediliyor.

Zuhal Topal, programının 3.sezonuna imaj değişikliği ile başlıyor. Saçlarını kısaltan ve tatil döneminde fit hale gelmek için yoğun bir şekilde spora yönelen ünlü sunucu, ekrana gençlişmiş bir görüntüyle geri dönüyor.

Hayranları ünlü sunucunun yeni halini çok beğendi. “Kısa saçlar güzel olmuş” diye yorum bırakan takipçiler, dört gözle programın başlamasını beklediklerini belirten yorumlar yaptı. Birçok izleyici Zuhal Topal’ın yeni imajına geçer not verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması Pazartesi gününden itibaren haftanın 5 günü boyunca ekranda izleyicisi ile yeniden buluşacak. 15 bin TL’lik haftanın kazananı ödülü aynen devam ediyor. Ayrıca geçen sezonun sonlarında ortaya konan kayınvalidelerin diskalifiye edilebilmesi kuralı da bakalım 3. sezonda işleyecek mi?