Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır’ın devam etmesini çok istediği projesi!

Gökçe Bahadır’ın devam etmesini çok istediği projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, pandeminin iyice yayılmaya başladığı şu dönemde sağlığın her şeyden önce geldiği düşünenlerden. Ancak yeni projeler konusunda da oyuncu görüşmelerini sürdürüyor.

Mart ayındaki koranaviris karantinası ile birlikte sahne sanatlarına ara verilmişti. Açık havada çeşitli tiyatro oyunları ve gösteriler izleyicilerle buluşmaya başladı. İzmir’in Kızları isimli projesi ile pandemi öncesinde büyük dikkat çeken Gökçe Bahadır, şimdiye kadar 12 oyun oynadıklarını ve çok iyi dönüşler aldıklarını söyledi.

Ünlü oyuncu, projenin devam etmesindan yana olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: “İzmir’in Kızları, 12 oyun oynadık. Çok da güzel gidiyordu. Devam edecek bu arada. Onun da görüşmeleri, konuşmaları devam ediyor. Ben çok istiyorum devam etmesini. Sadece zamanları… Şu anda her şeyde olduğu gibi bunun da zamanı ile ilgili bir belirsizlik var. Ama devam edecek.”

Herkesin sağlıklı şartlarda, kendisini koruyarak çalışmasından yana olduğunu anlatan oyuncu, önceki sürece geri dönülmemesini arzu ettiğini belirtti. Gökçe Bahadır, en kısa sürede pandemi sürecinin bitmesini ve normal yaşama geri dönmeyi dilediğini söyledi.

Dilber Ay’ın gençliğini canlandırması ile ilgili kendisine gelen bir teklif olmadığını anlatan oyuncu, bu bilgiyi gazetelerden okuduğunu ifade etti.