Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 19 Aralık Çarşamba 83. bölümünde neler yaşandı?

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Aralık Çarşamba 83. bölümünde neler yaşandı?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının bu haftasında 3. günü gelin Züleyha hanım ile kayınvalidesi Nazende hanım yarıştı.

Televizyon Gazetesi Detay

19 Aralık Çarşamba günü Fox TV’de ekrana gelen 83. bölümde gelin hanım mutfakta hünerlerini sergiledi. Nazende hanım da gelinine yardımcı oldu.

Zuhal Topal ise havanın güneşli olmasının fırsatını iyi değerlendirdi. Zigana’ya giden Topal, ayrıca Hamsiköy’ü gezdi. Horon tepen Topal’ın bir hayli eğlenceli bir gün geçirdiğini söyleyebiliriz.

Hataylı olan gelin hanımın yemekleri Trabzonlu kayınvalideleri biraz şaşırttı. Hayat yemekleri sunan gelin hanımın lezzetleri merak uyandırdı.

4 yıllık evli olan gelin hanım Trabzon’a alıştığını da sergiledi. Hem havalı hem de iddialı kayınvalide Nazende hanım ise gelinine çok güveniyordu.

31 yaşındaki Züleyha hanım konuklarına terbiyeli tavuk çorbası hediye etti. Çorba için arpa şehriyelerin pişmediği eleştirisi yapıldı. Çorbadaki yoğurtun az olması da eleştiri konusu yapıldı. Zuhal Topal ise çorbanın mis gibi olduğunu ve çok beğendiğini söyledi.

Dolma ve kaytaz böreği servis eden gelin hanım, börekten geçer not aldı ama dolmayı beğendiremedi.

Kayınvalidelerin büyük emeklerle yapılan yemeklerin yapılışını basite almaları sorunsalı bugünkü yayında da kendini gösterdi. Bazı kayınvalideler için her yemek basit, her şey çok basit. İzleyiciler ise bu anlarda ekran başında sinir krizi geçirmeye devam etti.

Gelin hanımın mevsim salatasının yağı, limonu eksik bulundu, salatanın olması de eleştirildi ve pek beğenilmedi.

Ana yemek olarak tepsi kebabı sunan gelin hanım olumlu yorumlar bekliyordu. Tadını tuzlu ve ekşi bulan kayınvalideler börekte kullanılan kıymanın bu yemekte de kullanılmasını eleştirdi. Pilavın prinçleri de pişmediği ve koktuğu için eleştiri aldı.

Pirince yapılan eleştiriler üzerine gelin hanım “Pirincin içine giremeyeceğim için yapacak bir şey yok” diye konuştu. Kayınvalideler gelin hanımın bu tür çıkışlarını da eleştirdi. Zuhal Topal da ana yemeği pek beğenmediğini ifade etti.

Gelin hanım ise yemeklerinin beğenilmemesini anlayamadığını belirtti. Züleyha hanımın kayınvalidesi Nazende hanımın da ana yemeğin iyi olmadığı eleştirisine katıldığını söylemesi izleyicileri de şaşırttı. Ancak Nazende hanım sonra sözlerini değiştirdi ve ana yemeği beğendiğini söyledi. Böyle olunca masada bir atışma yaşandı. Nazende hanımın gelinini yeterince savunmadığı eleştirilerine de uğradı.

Gelin hanım kayınvalidelere Hamsiköy sütlacı servis etti. Sütlacı beğeni toplayan gelin hanım mutlu oldu.

Ancak mutfakta gözyaşı döken Züleyha hanım yemeklerinin pek beğeni toplamamasına çok üzüldü.

Züleyha hanım sinirleri bozulunca puan öncesinde de gözyaşı dökmeye devam etti. Kayınvalideler bu durumu puanlamayı etkileme olarak değerlendirdi. Züleyha hanıma puanlama yine düşük puanlar verildi. Puanlama şu şekilde oluştu.

Emine hanım 4 puan verdi.

Meryem hanım 3 puan verdi.

Gülay hanım 2 puan verdi.

Müdaher hanım 3 puan verdi.

Zuhal Topal’ın da puanı 7 oldu.

4. GÜNDE KİMLER YARIŞACAK?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 84. bölümü 20 Aralık Perşembe günü izleyicilerle haftanın 4. bölümünde buluşacak. 4. günde yarışacak olan İlknur ve Emine Eroğlu ikilisini daha yakından tanıyalım… Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 20 Aralık Perşembe günü ekrana gelecek 4. gününde 33 yaşındaki gelin İlknur Hanım ile kayınvalidesi Emine hanım yarışacak. Gelin hanım 7 yıllık evli… Hırslı olduğunu ifade eden İlknur hanım, iddiasını ortaya koyuyor. Kayınvalidesi Emine hanım ise dedim dedik bir karaktere sahip. İlknur hanımdan daha da güçlü şekilde birinci olacaklarını belirtiyor.