Ana sayfa Dizi Haberleri Süreyya, büyük bir karar aşamasında! İstanbullu Gelin’de ipler koptu kopacak!

Süreyya, büyük bir karar aşamasında! İstanbullu Gelin’de ipler koptu kopacak!

tarafından zk zk
Star TV’de Cuma akşamı 67. bölümü yayınlanacak İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar’a şoklar geliyor!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Esma’nın son durumu, Nurgül ve Süreyya’yı bir karar aşamasına götürecek!

Garip’ten ayrıldığını söyleyen Esma’nın kararının arkasında başka bir durum olduğunu düşünen Süreyya, onun hastalığını öğrenecek. Büyük bir ikileme düşecek olan Süreyya, Nurgül’ün sözünü dinleyecek mi?

Nurgül, Esma’nın hatıralarının yazmaya başladığı defteri bulup, Alzheimer olduğunu öğrenecek ve bu sırrı Süreyya ile paylaşacak. Süreyya, Esma ile konuştuğunda sert bir tepki alacak.

Süreyya, Garip’e şimdi her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek onu kararından vazgeçirmeye çalışıyor.

Süreyya, büyük bir karar aşamasında! İstanbullu Gelin'de ipler koptu kopacak! 7

Ancak Esma, bunu kimseye söylememesi konusunda Süreyya’yı sert bir dille uyarıyor. Ailesinin bu hastalığı bilmesi gerektiğini söylese de Esma karşı çıkıyor.

Nurgül ise bunu sadece Süreyya’nın yapabileceğini ve evdekilere bunu anlatması gerektiğini söylüyor. Nasılsa Esma’nın bu durumu unutacağını ama diğerlerinin bilmesi gerektiğini anlatıyor.

Süreyya, Faruk’a bu gerçeği anlatacak mı?

Yeni bölüm tanıtımında, büyük ikilemde kalan Süreyya’nın kararı merakla bekleniyor şimdi.

67. bölüm özeti:

Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler.
Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler.

Adem, hastalığın yarattığı öfke ile Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden ona karşı bir adım atar. Dilara’nın şüpheleri iyice artmıştır ve Senem bildiği gerçeği saklasa da huzursuzdur. Bu sırada Garip ise kendisi için bir seçim yapmıştır. Nurgül ve Süreyya için karar verme zamanı gelmiştir.

İşte 67. bölüm tanıtımı: