Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 4 Şubat Pazartesi 116. Bölüm Özetini İzle

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Şubat Pazartesi 116. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının 4 Şubat Pazartesi haftanın ilk gününde Adanalı Başak Hanım ve kayınvalidesi Esengül hanım yarıştı. Bugün 116. bölümü yayınlanacak olan programda bu hafta yarışacak olan ilk isim Başak Kestaneyaprağı ve Esengül Ayta.

21 yaşındaki Başak Hanım, gelecek yaza evlenmeyi planlıyor. Adanalı olan Kayınvalide gelin, bir hayli iddialılar. Haftanın ilk günü yarışmacısı olan Başak Hanım, yemek konusunda iddialı. Adanalı olan Kayınvalidesi Esengül Hanım ise kendisini hanım ağa olarak tanımlıyor. Bir lezzet tutkunu olan Esengül Hanım, haftaya damgasını hanım ağalıyla vuracak.

Dominant hali ile dikkat çeken kayınvalide Esengül Hanım, gelininden hayli ümitli. Yarışmaya damgasını gelinin vuracağını söyleyen Esengül Hanım, hayli iddialı.

Zuhal Topal’ı evlerinde ağırlayan gelin kayınvalide, açılışta bir saz grubuyla programı neşelendirdiler. Klarnet, darbuka ve kanun eşliğinde yapılan karşılama, ekran başında izleyenlere de eğlenceli anlar yaşattı.

Bu arada bir yastık isteyen Zuhal Topal, üzerinde Hanım Ağa yazılı yastığı görünce bir hayli güldü. Esengül Hanım, hanım ağalığını yastığa da işletmişti.

Başak gelinin menüsü şöyle:
Kereviz çorbası
Kurus patata
Avakado salatası
Etli kuru dolma ve yaprak sarması
Dereotlu cacık
Cevizli dolma pare

Yemeğe yorumlar nasıldı?
Kereviz çorbasının kıvamı yoğun ama lezzetli bulundu.

Avakado salatası tuzlu bulundu ve pek beğenilmedi.

Kurus Patata, içli köfteye benzetildi ama lezzeti pek beğenilmedi.

Yaprak sarması tuzlu olduğu için eleştiri alırken, kuru dolmanın içine nohut konulması da kayınvalideleri şaşırttı. Saliha Hanım acı olmamasını eleştirirdi. Fatma Hanım ve Birnur Hanım, dolmanın iç harcını çok az buldu.

Cacığın içinde salatalık olmaması, onun yerine bol dereotu konulması da kayınvalideleri şaşırttı. Salatalıksız cacık olmayacağı konusunda eleştirildi.

Tatlı ise genel olarak beğenildi. Şerbetini tam çekmediği için biraz sert bulundu ama tadı beğenildi.

Başak gelin kaç puan aldı?
Birnur Hanım 5

Saliha Hanım 4

Bahtiyar Hanım 4

Fatma Hanım 5

Zuhal Topal’ın puanı ise 5 oldu…