Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 Mayıs Çarşamba Cennet gelin kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 Mayıs Çarşamba Cennet gelin kaç puan aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox Tv’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün yayınlanan yeni bölümünde Kazakistanlı gelin Cennet Hanım’ın evine konuk olundu.

Cennet gelin sofrasında servisi tam olarak yetiştiremeyince imdadına Zuhal Topal yetişti. Topal, kayınvalideler gelmeden önce eksikleri gidermesine izin verdi.

Cennet hanım üstünü değiştirmeye yetişemedi. Kayınvalideler gelin hanımın güzel karşılamasından bahsetmekten ziyade, kıyafetini giyememiş olmasını eleştirdi.

Kayınvalideler servisteki eksikleri hemen fark etti ve ilk eleştirilerini de yaptı. Cennet gelinin kıyafetini değiştirmemiş olması polemik olunca Zuhal Topal, bir öneri getirerek çorba servisinden sonra kıyafetini değiştirmesini teklif etti. İlk önce kayınvalideler izin veremeyeceklerini belirtirken, daha sonra fikir değiştirdiler.

Cennet gelinin menüsü şu şekildeydi:

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 15 Mayıs Çarşamba Cennet gelin kaç puan aldı? 7

Mine Hanım’ın gelini Cennet, yaptığı yöresel yemekleriyle dikkat çekerken, sofrada kayınvalidelerin ilginç eleştirileri izleyicileri çok şaşırttı.

Çorbaya olmadık eleştiriler getiren kayınvalidelere Zuhal Topal’ın yanıtı ise sert oluyor ve “Bu çorbaya da laf ettiniz ya, sizi alkışlıyorum bravo” sözlerini söyledi.

Cennet gelinin ısrarla “Bizim orada çorba böyle yapılır” sözlerine karşın, çorba konusunda masada uzun süren tartışmalar yaşandı.

Kayınvalidelerin Kazak gelinin yaptığı yemeklere yorumları Zuhal Topal’ı adeta deli etti. Topal, masada renkten renge girerken, bir şey söylememek için de bir hayli sabırlı davrandı.

Kayınvalidelerin mutfağa girme ısrarlarına karşın Cennet gelin, izin vermiyor.

CENNET GELİN KAÇ PUAN ALDI?

Nezahat hanım: 5 puan verdi.

Bediha hanım: 3 puan verdi. (Zuhal Topal, 3 puana çok kızdı ve Bediha hanıma bir hayli yüklendi)

Şadiye hanım: 3 puan verdi.

Sultan hanım: 3 puan verdi. (Zuhal Topal, 3 puan veren kayınvalidelere ciddi eleştiriler yöneltti. Sultan hanım hissiyat ile bu puanı verdiğini söylemesi de Topal’ı bir hayli kızdırdı.)

Zuhal Topal’ın gelin hanıma puanı 8 oldu.

Cennet gelin toplamda 22 puan elde etti.

İşte yeni bölüm fragmanı: