Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında bir çıngırak eksikti, o da oldu!

Zuhal Topal’la Sofrada programında bir çıngırak eksikti, o da oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programına katılan kayınvalidelerin yanlarında getirdikleri ilginç eşyalara bir yenisi daha eklendi.

Aynasını her sofraya getiren, pilates lastiğiyle, ziliyle, örgüsüyle, kendi bardağıyla gelen kayınvalidelerden sonra bu kez de çıngıraklı kayınvalide herkesi şaşırttı!

Programın dün ekrana gelen bölümünde örgüsünü elinden düşürmeyen Zekiye Hanım ve gelini Gülümser Hanım’ın evine konuk olundu.

Hafta başından beri sivri diliyle dikkat çeken kayınvalidelerden Songül Hanım ve Sibel Hanım arasında karşılıklı bir atışma başladı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında bir çıngırak eksikti, o da oldu! 8
Masanın hiç susmayan ismi Fatma Hanım’ın yüksek sesli konuşmasıyla tartışmaya dahil olmasından sonra Sibel Hanım, bir anda çantasından bir çıngırak çıkarıp “Başım şişti artık” diyerek sallamaya başladı.

Zuhal Topal’ı çok şaşırtan bu hareket üzerine Sibel Hanım, kayınvalidelerin çok konuştuğunu ve onları susturmak için böyle bir aksesuar getirdiğini söyledi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında bir çıngırak eksikti, o da oldu! 9

Duruma gülen Zuhal Topal, “Aaa çıngıraklısı da çıktı! Bugüne kadar hiç görülmemişti! Çok güzel, tam yerinde çıkardınız. Ben de bundan bir tane alacağım ve sallayacağım böyle” diyerek çıngırağı alıp bir süre salladı.

Böylece Zuhal Topal’la Sofrada programına ilginç eşyalarıyla gelen kayınvalideler arasına çıngırağı ile hatırlanacak Sibel Hanım da dahil olmuş oldu!