Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin çatır çatır konuştu, kayınvalide çıldırdı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin çatır çatır konuştu, kayınvalide çıldırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının 124. bölümünde yarışan Yağmur gelin ve kayınvalidesi Emine Hanım, hazırlanan sofraya gelen puanlara isyan etti!

Zuhal Topal’ın da gelen düşük puanlara itiraz etmesi üzerine gelin Yağmur, kayınvalide Şükran hanım ile tartıştı.

Şükran Hanım’ın masa düzenine takması, ekran başındaki izleyiciyi de kızdırdı! Masada her şeyin tam olmasına karşılık, bir gün önceki masanın daha iyi olduğunu söyleyen, süs olsun diye konulan yeşil kuru yaprakları beğenmeyen Şükran Hanım, geline 4 puan verince ikili arasında tartışma yaşandı.

Artık programda sırf kendi gelinleri kazansın diye sofrayı, yemekleri beğenseler de sürekli eleştirip düşük puanlar vererek strateji yapan kayınvalideler, herkesi kızdırmaya başladı!

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelin çatır çatır konuştu, kayınvalide çıldırdı! 8

Vicdanınıza bırakıyorum dedi ama…

Zuhal Topal’ın da zaman zaman isyan ettiği bu durum, Yağmur gelini çileden çıkardı!

Program boyunca yemeklerini savunan gelin Yağmur Hanım, Şükran Hanım’ın puanını vermesinden sonra adeta patladı!

“Ben sabah 6’da kalktım. 3 çocuğumu bırakıp geldim. Sabahtan beri uğraşıyorum. Bu adaletli bir puan mı? Size 4 4’lük bir masa hazırladım. Bu düşük puanları haketmiyorum. Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız! Yaşınıza hürmeten vicdanınıza bırakıyorum” sözleriyle isyan eden Yağmur gelinin bu konuşması üzerine Şükran Hanım, gelinin çok fazla konuştuğunu söyleyerek eleştirdi.

Şükran Hanım’ın haksız puanına gelinin verdiği yanıtlar, adeta ekran başındakilerin de içinin yağlarını eritti. Şükran Hanım’ın yaptığı haksızlığa karşın sürekli mazeret bulmaya devam etmesi ve gelinin kendisini savunmasına tepki vermesi de dikkat çekti!

Yağmur gelinin yaşına hürmet ettiğini düşünmediğini belirten Şükran Hanım, “Çok fazla cevap verdi” diyerek savunmaya geçti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelin çatır çatır konuştu, kayınvalide çıldırdı! 9

Masanın hakkı bu değildi!

“Bu masanın neyi eksikti?” diyen Yağmur gelinin kendisini çatır çatır kayınvalideler karşısında savunması ve yapılan haksızlığa isyan etmesi, Zuhal Topal’dan da haklı bulundu.

“Vallahi inanamıyorum, artık söyleyecek bulamıyorum. Maalesef dün de çok üzüldük, çok az puanlar. Bu masaya bu puanlar verilmemeliydi. Eksiklerin vardı ama bu masanın hakkı 3 değildi” diyen Topal, Azime Hanım ve Ayşe Hanım’ın 3 vermesine de tepki gösterdi. Topal ise Yağmur geline 8 puan vererek kayınvalidelerin beğenmediği sofraya hakkını vererek gelinin haklılığını da ortaya koymuş oldu!

Yağmur gelinin menüsü ise şöyleydi:

Yeşil mercimekli yuvalama çorbası
Kıymalı pide
Gulaş
Şehriyeli pilav
Kaşık salatası
Midye tatlısı