Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalideler beyin yakıyor!

Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalideler beyin yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının yeni bölümü 15 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da ekrana gelecek. Program ile ilgili bir süredir devam eden eleştiri dalgasına yenileri katıldı.Zuhal Topal’ın geçen hafta haksız yere yüksek puanlar verdiğini belirten izleyiciler, bu duruma tepki göstermişti.

Kayınvalidelerin masada sergiledikleri tavırlar da artık izleyicileri iyice rahatsız etmeye başladı. Programın müdavimleri kayınvalidelerin tavırlarını yönelik ağır eleştiriler yapıyor. Masada hem gelinlere hem diğer kayınvalidelere saygı konusunda yeterli özeni göstermeyen yarışmacılar özellikle izleyicileri rahatsız ediyor.

“Programı hiç izleyesim gelmiyor” diye mesaj bırakan programın takipçileri, Topal’ın verdiği puanlara yönelik ciddi eleştiriler yöneltmeye başladı. Bir izleyici, “Önceden kayın valideler düşük veriyordu.şimdi Zuhal hanım iyi masalara düşük veriyor, eskisi gibi tadı kalmadı” diye yazdı.

Benzer eleştirilerin yer aldığı yeni bir bölüm daha geliyor. 15 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da Zuhal Topal’la Sofrada 383.bölümü izleyebileceksiniz. Fragman videoda yer alıyor: