Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin hem çekindi hem de çok utandı!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin hem çekindi hem de çok utandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinin başrol oyuncuları Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Şahin ve Sera Kutlubey, 24 günlük ayrılığın ardından youtube canlı yayınında buluştu.Ünlü oyuncular hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Son dönemde canlandırdığı Ceren karakteri ile büyük dikkat çeken Bahar Şahin, programda biraz durgundu.

Şahin’i hayranları ise mutsuz olduğuna yönelik yorumlar yaptı. Ancak bu doğru değildi. Bahar Şahin bu yorumlardan sonra program hakkında instagram hesabından açıklamada bulundu.

Berker Güven’e teşekkür eden ve çok iyi bir program olduğunu ifade eden oyuncu, şu mesajı ile hayranlarının içini ferahlattı:

“Hoş bi sohbet kanalındaki videomuz gerçekten harika olmuş, çok gülerek izledim. Mutsuz olduğuma dair yorumlar yapmışsınız, ama mutsuz değilim. Yani hiç bilmediğim bir platform ve kendi inimden uzak durumu çözmeye çalışıyorum aslında orada, sonra gittikçe açılıyorum. Başta bir çekindim, utandım. Ayrıca her birini çok seviyorum. Onlar artık iş arkadaşım değil benim, arkadaşım benim. Kimseyle bir sorunum yok. Çok çekindim, çok utandım. Onları uzun süredir görmüyorum, yerimi yadırgadım utandım yani. Yoksa çok tatlı olmuş.”

Bahar Şahin’in sözlerinde “Onlar artık iş arkadaşım değil, arkadaşım benim” sözleri de çok anlamlıydı.